Sunday, May 31, 2015

Mavi mutluluk...


Bu yazı ve fotoğraflar pazar'da mavi bir başörtüsü bulup ta, benim gibi deli gibi sevinenlere, mutlu olanlara  gelsin..Dün pazarda bir taraftan patates, domates, maydonoz falan alıyorum, ama gözüm bu maviye takılınca torbalarımı falan unuttum orada burada..

Önce kendim kullanırım diyordum ama eve geldim baktım ki sehpanın üzerine benden daha çok yakıştı... Bir mutlu oldum ki sormayın...  Hemen güller topladım üzerine ve tabiki sizin içinde fotoğraflamayı ihmal etmedim...

İyi Pazarlar diliyorum, sevgilerimi gönderiyorum...



I may have many bad habits butI love my habit of being happy with small things.. I found this blue scarf at the local market yesterday..  It has such a great tone of blue with flowers on it..  Even the sight of it made me happy.. I thought I could use it but it turned out that it looked better on my coffee table than me..

Enjoy your Sunday...







13 comments:

  1. Yanılmıyorsam bir yazma bu? beyaza ne koysanız yakışıyor.
    Sevgiler

    ReplyDelete
  2. Cidden çok güzel bir örtü.. çok da yakışmış :) güle güle kullanın

    ReplyDelete
  3. Beyaz mavi ve çiçekler ferah bir ortam mutluluk içinde oturun

    ReplyDelete
  4. Elinizin dokunduğu yer inanılmaz güzel oluyor. Maşallah :)

    ReplyDelete
  5. Gerçekten de ne kadar zarif durmuş bu örtü! Tam iç açmalık. :)

    ReplyDelete
  6. Çok şık olmuş ve çok ferah

    ReplyDelete
  7. Yazmalara bayılıyorum. Bu yılın modası mavi güllü yazmalar mı acaba, bir kaç gün önce ben de mavili turkuazlı güllü bir tane gördüm fular olarak kullanırım diye bir tane aldım, eve gelince bundan güzel plaj elbisesi olur diyip çarşıya geri dönüp bir tane daha aldım:) masa örtüsü olarak da çok şık, iyi bir hafta olmasını dilerim, sevgiler..

    ReplyDelete
  8. Sevgili Ayşegül Hanım,

    Elinizin değdiği her yer güzelleşiyor. Bu bir yetenek işi. Mavi, turkuaz, kobalt ve aqua en sevdiğim renkler ve hepsi de sizin evde mevcut. Ben ancak bu renkleri ahşaba uyarladığım klasik Türk el sanatları objelerde kullanıyorum. Çünkü evim klasik eşyalarla dolu. Bir gün hepsini ışınlasam nasıl olur bilmem. Ancak,en azından sizin evde bu renklerin kombinasyonunu seyredip kendimi avutuyorum. Ellerinize sağlık. Tüm güzelliklerin sizinle ve güzel yuvanızda mutluluk sürekli olsun dilerim.

    ReplyDelete
  9. Sevgili Ayşegül; doğru karar sehpanın üzerinde muhteşem olmuş; balkonun muhteşem görünüyor; bu arada ben de hafta sonu Kotor'a gittim gerçekten dediğin gibi muhteşemmiş bayıldık; sen ilk kez burada yayınladığında Kotor neresiymiş Allah Allah dediydim gidip görmek bana da kısmet oldu; resmen çekim yasası oldu herhalde :))) çok teşekkürler sevgiler. Ünver

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harika bir yer değil mi? hele siz daha yaz zamanı gittiniz, mutlaka daha iyidir.. Hoşgeldiniz..

      Delete
  10. Sonunda şeytanın bacağını kırdım.. Kısa bir tatil için Koşa koşa Datça ya geliyorum. :)

    ReplyDelete
  11. MAVİ YAZMA NE DE YAKIŞMIŞ BU HARİKA DEKORASYONA

    ReplyDelete