Wednesday, April 30, 2014

Denizden Gelen Askılar..



Son dönemde bir şeyler üretmek açısından ne kadar tembellik yaptığımı en kolay bloğa baktığım zaman anlıyorum.. Yeni bir DİY projesi tamamlamayalı haftalar olmuş.. Proje çok ama icraat sıfır dönemlerden birindeyim anlayacağınız.. Ama Allahtan Sevgili boş durmuyor.. Her kış deniz kenarından topladığımız tahta parçalarından birini askıya dönüştürdü ve bahçe malzemelerini asmak için dışarıya astık bile.. Denizin bıkmadan usanmadan oluşturduğu o doku çok hoşuma gitti, dolayısıyla üzerinde ne boya var ne de cila...

Bizi takip etmeye devam edin, denizden gelen askılar serisinin yeni üyeleri çok yakında burada :))


Lately I am going thru a very unproductive period in terms of DİY projects. I have tons of them on my mind  but so far none on hand.. But thank god, hubby is working on something.. Here is a driftwood hanger he finished recently. We are using it at the garden and as I love the raw texture, there is no varnish on it.

There will be more of this hanger so keep following us :))








32 comments:

  1. İnanın sizi şu yazılarla artık doğayı gezmeye gittiğimizde ağaca, denize bakmıyorum da yerlere bakıyorum. Şöyle güzel bir taş bulayım, tahta parçası bulayım ya da bir dal parçası. Ama yok. Trabzon'da sahil yok! Her yer doldurulmuş. Halbuki doğadan esintilere ne kadar hasretim... Gıpta ile bakıyorum. Çok güzel duruyor ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trabzon'a geleli çok uzun zaman oldu. Sahil'in doldurulduğunu duymuştum ama bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum:(( Artık sizde biraz uzaklaşacaksınız çare yok, çünkü Karadeniz çılgındır, kimbilir ne güzel parçalar sunar o..

      Delete
  2. Çok şık olmuş bu askı bayıldım. Ellerinize sağlık ikinizin de. Tam sizin ev için ideal. Devamını da dört gözle bekliyorum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vallahi artık evde asacak yer kalmadı, gördüğün gibi dışarılara taştım Ayda.. Yakında komşuların duvarlarına da bir şeyler asmaya başlarsam kimse şaşırmasın:))

      Delete
    2. giveaway yapın. biz isteyelim, böylesi daha güzel olur :)

      Delete
  3. denize hasret, denize mahrum bizlere haksızlık olmuyor mu:))) Bay sahildeki ev acaba diyorum Ayşegül bu denizden gelen askıları satışa çıkarsa ve biz de satın alabilsek? Olabilir mi? Bu kesinlikle bir okuyucu isteği...Sahildeki evin dükkanı olamaz mı? Ünver

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslında zaman zaman aklımıza gelen bir şey Ünver ama Datça'nın bir kötülüğü bizi çok tatlı bir tembelliğe sürüklemesi.. Bazen yapalım edelim diye kendimizi havaya sokuyoruz ama sonra çiçekti böcekti derken günler geçip gidiyor..Ama ben bu fikri yeniden gündeme taşıyacağım şimdi :))

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. çok güzel olmuş, ellerinize sağlık:))

    ReplyDelete
  5. Çok güzel olmuş. Karşıdan çekilmiş olan fotoda bir harika görünüyor. Çok orjinal. Uyum ve askıdakiler bile çok çok güzel.
    Dekorasyon zevkinizi çok beğeniyorum zaten. Devamını da büyük merakla bekliyorum.
    :) Sevgiler.

    ReplyDelete
  6. çok başarılı olmuş bu...mesela ben asla sarı demir tercih etmezdim ama bak,yakıştıran nasılda yakıştırmış...demekki neymiş ,bazı insanlar gerçekten çok zevkliymiş:))

    ReplyDelete
  7. tam da ihtiyacım olan bir tahta parçası. ama denizin kenarında değilim ne yazık ki?? :))
    çok beğendim ama, çok güzel görünüyor. emeklerinize sağlık:))
    sevgiler

    ReplyDelete
  8. Siz böyle doğaya aşık oldukça doğa size cömert davranmaya devam ediyor.Gerçi kimi ulaşamaz böyle doğalına, kimi görse burun kıvırır geçer kimi de alır bir tahta parçasına kişilik kazandırır.Ne güzel bir göze yüreğe sahipsiniz ki elinize gelen ayrı bir havaya bürünüyor.Yakıştırmasını biliyorsun Ayşegül abla.Elinize sağlık.Dedin ya devamı gelecek diye dört gözle bekliyorum.Asacak yer kalmadıysa satışa sun bence.Harika bir marka olursunuz...Sevgiler.

    ReplyDelete
  9. ne kadar doğal olmuş, hemde tam yerini bulmuş Ayşegül.

    ReplyDelete
  10. cok super olmus, ne kadar butunlesmisler bulunduklari yerle. Blogunuzu okumaya fotograflariniza bakmaya bayiliyorum :) icimi aciyorsunuz
    Sevgilerimle

    ReplyDelete
  11. Harika olmuş...Bloğunuza bakınca içim açılıyor.Gerçekten inanılmaz zevklisiniz.

    ReplyDelete
  12. tam da bu fotoğrafın altına yazılacak atasözü iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir :) yeni bir bahçemiz var eşim hayatında ilk kez kendi elleriyle bu bahçeye kütük bir ev yapıyor kütük evin arkasında ki iki ağacın dallarına asılan bir tahta parçasına duvarları yapan işçiler kendileri için bir askı yapmışlar çivilerle ben de bu çivileri çıkarıp ne taksam diye düşünürken güzel bir detay sizin askınızda gördüm verdiğiniz fikir için teşekkürler bende yakında kütük evi paylaşırım bloğumda sevgiyle kalın

    ReplyDelete
  13. çok güzel olmuş. doğal halinde bırakmakla çok iyi yapmışsınız, bayıldım! diğerlerini de bekliyorum heyecanla :))

    ReplyDelete
  14. çok beğendim. ellerinize sağlık.
    tutorial postu olsa dedim bir de! o öndeki askılar nasıl monte ediliyor çok merak ettimmm!!

    ReplyDelete
  15. Bayıldım, bayıldım. Odun dizme işine bayıldım.

    Haydi hayırlı Yaz mevsimleri olsun.

    Huzurlu anne

    ReplyDelete
  16. Çok güzel olmuş Ayşegül bayıldım! Tam sizin eve göre, nefis <3

    ReplyDelete
  17. Doğadan gelen malzemeler ne kadar güzel. Ben de Samsunda köye gidince enfes parçalar bulmuş araba bulsam hepsini İstanbula getirmeye niyetlenmiştim :)) Neyse ki araba yoktu akrabalar delirdiğimi düşünmeye başlardı yoksa :) Kaplama, estetik dış, hepsi aynı olan mobilyalardan gına geldiği şu zamanlarda evinizdeki doğallık ilham veriyor. Güle güle kullanın, müthiş olmuş.

    ReplyDelete
  18. Bir tahta da bana ayır lütfen.Benim kanser hikayesi bittikten sonra bir Datça yapmaya niyetimiz vardı.Kısmet olamadı.kocada kanser çıkınca ona tedavi başlandı. O bitince inşaallah tahtamı gelip alırız :(Tamam mı :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sevgili Nalan siz bir an önce sağlığınıza kavuşun, tahtalar sizi burada bekliyor.. Acil şifalar diliyor ve buradan sevgilerimi gönderiyorum..

      Delete