Tuesday, September 29, 2015

Sonbaharlık birşeyler, kurulama bezleri ve Ares...

Aslında aklımda bu fotoğrafları çekmek yoktu... Artık biliyorsunuz Sahildeki Ev neredeyse tüm yıl boyunca mavili beyazlı bir dekora sahip. Sadece yılbaşı zamanı biraz kırmızılanıyor o kadar.. Ama bu yıl yaz aylarının çok sıcak geçmesinden midir nedir, şöyle sonbahar dekoru, sonbahar renkleri arıyorum etrafımda..


Yastıklar aslında yastık değil.. Yeğenimiz İngiltere'den gelirken getirmiş bu üçlü kurulama bezlerini.. Uzun zamandır bayılırım kimi kurulama bezlerinin üstündeki desenlere.. Yurt dışında harika çeşitler oluyor ama artık bizde de bulunmaya başladı.. Tahmin ederim sizinde vardır deseninin güzelliğinden dolayı kullanmaya kıyamadığınız kurulama bezleri.. İşte bu kuşlu da daha ilk gördüğüm anda bu katagoriye girdi.. Şu anda bir yastığın üzerinde duruyor ama bir kaç güne kadar kendisi gerçek bir yastuk kılıfına dönüşecek.. Tavsiye ederim sizde bakın dükkanlardaki kurulama bezlerine.. Elinizden de biraz dikiş geliyorsa, çok uygun fiyata harika yastık kılıfları hazırlayabilirsiniz..


Yastıklarımız tamamlanınca, evdeki elmalar hop bir sepete kondu, karşı tarladaki sazlıklardan da bir kaç tane kesildi. İşte buyrun size en kolayından, en uyduruğundan bir sonbahar dekoru:)) Bir şeylermi eksik kaldı.. Hiç sonbaharın serin günleri kedisiz olur mu.. Çağırırız bizim minik Ares'i o işi de hallederiz.. Bu arada minik oğlum annesinin bloğu için ilk kez poz verdi.. Hestia Ablası gibi sabırlı değil ama fena da olmadı değil mi?

Keyifli, serin serin ve sağlıklı sonbahar günleri diliyoruz hepinize..


I usually dont decorate for the fall as this house mostly blue and white all year round.. But this year, maybe due to the long and hot summer I want to see some fall decoration around me.. As I dont have much to use, I made some cushions from tea towels, found some different plants from the beach, put a basket full of apples and here it is.. Fall at the beach house plus our darling kitten Ares.. Here he posed for the first time for my blog.. His attention span is much shorter than his big sis Hestia but he still made a pretty good job..

Enjoy the beautiful fall days..





15 comments:

  1. Ne güzel bir fikir!Ben de kurulama bezlerimi amerikan servisi bazen de masa örtusu olarak kullanirim !

    ReplyDelete
  2. Ne güzel bir fikir!Ben de kurulama bezlerimi amerikan servisi bazen de masa örtusu olarak kullanirim !

    ReplyDelete
  3. Bir evde kedi yoksa o evin ruhu da yoktur.
    Ares gelecek vaad ediyor bence , harika poz vermiş.
    Mutlu bir sonbahar olsun hepimiz için !

    ReplyDelete
  4. Son fotoğraftaki yatışı beni bitirdi. :) Aynı şekilde tüm konseptte içimi ısıttı.
    Ben çoktan hasta olanlardanım, bugünde boğazım şişmiş. Sonbahar "geldim" dedi, en azından Bursa'ya.
    Çok sevgilerimle...

    ReplyDelete
  5. Dekor harika, fotoğraflar harika. Ares zaten harika! Daha ne olsun yine süpersiniz.

    ReplyDelete
  6. kurulama bezi fikrine bayıldım! Ares'e her daim hayranım zaten :DD

    ReplyDelete
  7. çok doğru tespit; aynen ben de bi dolu kuruluma bezimi kullanamıyorum ve fakat verdiğin tavsiye süper oldu kesinlikle yastık kılıfı olabilirler. Çoooook teşekkürler sevgili Ayşegül. Buarada benim hayvan fobim var ama seni gördükçe bi cesaretleniyorum kediciğin çok tatlı. Ünver

    ReplyDelete
  8. Fikirler ve sonbahar dekoru harika, bu arada Ares ufakken zaten çok sevimliydi, büyüyünce de çok güzel bir kedi oldu. Ne kadar fotojenik, sizin aileye yakışıyor :)

    ReplyDelete
  9. Merhaba;
    Benim de böyle kullanmaya kıyamadığım kurulama bezlerim var. Yastık olmaları fikrini çok beğendim. Yurt dışında ve yabancı sitelerde çok güzel şeyler oluyor evet, yavaştan Türkiye'ye de gelmeye başladı ama her yerde hala pek bulunmuyor. Pembik patileriyle çok güzel pozlar vermiş Ares. Her mevsimde onlarla yaşamak güzel, ama ben de en çok sonbahar ve kış aylarında kedimle koyun koyuna olmayı seviyorum, sanırım o da aynı şeyleri hissediyor. Sizin evin dekorasyonu her haliyle güzel, mavili, kırmızılı, sonbahar dokulu, içimi açıyor. İnsanın evi gibisi yok gerçekten de..
    Sevgilerimle

    ReplyDelete
  10. Fotoğraflara bayıldım, sonbahar renkleri evinize çok yakışmış ares'le birlikte harika kareler çıkmış. Kurulama bezlerine çarşıya çıktığımda daha fazla dikkat vereceğim :)

    ReplyDelete
  11. Her sektörün ihtiyacını analiz ederek geliştirilen, satıştan satın almaya, muhasebeden finansa, e-ticaretten personel yönetimine kadar tüm çözümler için DİA yazılım kalitesinden yararlanın.http://www.dia.com.tr/ #Dia #yazilim #DİAYazilim

    ReplyDelete
  12. bunlar nee..
    http://godaddy-promotions.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ares has a majestic look. His golden eyes are impressive.

    ReplyDelete
  14. Ayşegül benim de Zara home'dan zamanında aldığım peçeteler var,annem hala dikecek inşallah.. (evet hala dikiş makinesi işini beceremedim çünkü hem vaktim hem ilgim yok:)))
    Seninkiler çok güzel olmuş, sağlık ve keyifle kullanın..

    ReplyDelete