Thursday, September 4, 2014

Sonbahar'a doğru.../ Autumn


Sonbahar aslında buralarda yazın en güzel günleri olsa da, rüzgarın serin serin estiği akşamlarda hafiften içerilere kaçmaya başladık. Aslında üşüdüğümüzden falan değil, ama buraların kışını, kışın ev hallerini özlediğimizden galiba... Hatta dün gece yılın ilk yağmuru çiseledi..Uyanıp dama vuran yağmur damlalarının sesini dinlemek öyle keyifliydi ki.. Geceleri şöminenin içinde kandiller, sehpada mumlar yanıyor.. Yine kış aylarının en önemli aktivitesi film seyretmeye başladık... Hep diyorum ya, şimdilerde buraların en güzel zamanı.. Gündüzü yaz, gecesi sonbahar.. Daha ne ister insan..




Although we are living the best days of the Mediterranean, I love staying inside during cooler nights which reminds me our cozy house during winter.. I put couple oil lamps inside the fireplace, as well as candles on the table.. We also started one of the much loved winter activities: watching movies..

As I keep saying this is the favorite time of the year for me.. During day time we are experincing the most wonderful summer weather and the sea while the nights are giving us a mild autumn..











8 comments:

  1. Eylül garip bir huzur barındırıyor içinde, siz de nasibinizi almışsınız ne güzel :)

    ReplyDelete
  2. ben de evimde böyle çerçeve köşesi oluşturmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorumn :)

    ReplyDelete
  3. Evini Sevenler artık yavaş yavaş dönüyor değil mi?
    Biz daha içeri girmedik Ayşegül ama yakındır.
    Huzurlu ve sağlıklı bir Sonbahar dilerim Sahildeki Ev'in tüm canlarına !

    ReplyDelete
  4. Ne güzel anlatmışsın oralarda olmak istedim şimdi :) balkonun son halini merakla bekleyenlerdenim eminim çok güzel olacak.

    ReplyDelete
  5. seni keyifle izliyorum:)
    meltem'in de değindiği gibi balkonu merak etmekteyim
    mutluhaftasonu

    ReplyDelete
  6. küçük şişelerle ilgili fotolarınıza bayılıyorum :)
    şu hiç sevmediğim istanbul'da da yağmur yağdı
    ama yağmurun sefası orada çok güzel olmalı

    mutlu günler,sevgiler

    ReplyDelete
  7. Yerinizde olmayı o kadar çok isterdim ki.Biz ise burada yine okul telaşı içerisindeyiz, yurda yerleşmeler, alışverişler...Şimdiden gelecek yazı iple çekmeye başladım Ege'ye kaçmak için.Bizim yerimize de dinlenin, gezin, dolaşın.Umarım ben de sizin yaşınıza geldiğimde ayni imkanlara sahip olurum.Kendinize iyi bakın :) xoxo

    ReplyDelete