Wednesday, April 15, 2015

Yaza hazırlık..

Yılın en sevdiğim zamanlarından biri daha geldi.. Bahar çiçeklerinin doldurduğu evime şimdide küçük küçük aksesuar değişiklikleri ile yaz havası getirmeye çalışıyorum.. Tabii yaza bence en yakışan renk maviler yine baş rolde..

Yastıkları değiştirmek, masa örtüsünü yenilemek, bir kaç kavanoz boyayıp içlerini renk renk çiçeklerle doldurmak, kışa yakışan aksesuarları kaldırıp, yaza yakışanları oraya buraya serpiştirmek... İşte yepyeni bir ortam yaratmak bu kadar basit ve keyifli işte.. 



With the arrival of spring I filled all my house with fresh flowers, I picked from the nearby fields.. Now its time to bring a little bit of summer vibes.. I brought out my summer cushions and and some accessories.. Trying to bring out the touch of my favorite color - blue...






6 comments:

  1. Bu post tam da aradigim seydi bugunlerde..teni bir balkon masasi almisken..ahsap renginde masa ortusu ve sandalye minderi rengi secimine karar veremiyorken..gonlum alacatimin mavilerinden yana..ahsapl rengiyle uyumlu olur mu ki..

    ReplyDelete
  2. Bu post tam da aradigim seydi bugunlerde..teni bir balkon masasi almisken..ahsap renginde masa ortusu ve sandalye minderi rengi secimine karar veremiyorken..gonlum alacatimin mavilerinden yana..ahsapl rengiyle uyumlu olur mu ki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bence olur ama evde istediğin tonda bir eşarp, peştemal falan varsa önce bir yastığa sarıp bak derim. Yastık olmadı masanın üzerine ört biraz dursun. Hoşuna giderse devam... Sevgiler

      Delete
  3. Aman ya en sevdiğim mevsime gönderme var bu postta ;))

    ReplyDelete
  4. Dokunuşlarınızı hissetmek , uygula ( bilmek ) mak teşekkürler 😊 👍

    ReplyDelete