Saturday, May 16, 2015

Sahildeki Ev'de pembelendi...( Pink&More)


Harika bir Datça sabahından günaydın.. Bizim için Pazar falan fark etmez, her gün olduğu gibi bugünde saat 6 civarında kalktık, yürüyüşümüzü yaptık..Gelir gelmezde çayı koydum, şimdi o ocağın üzerinde tıkırdıyor.. O olana kadar bende size dün çektiğim bahar gibi fotoğraflarla günaydın demek istedim..


Sahildeki Ev malumunuz beyaz ve mavilerin ortalıkta cirit attığı bir evdir.. Başka renkler pek içeri giremez.. Ama bu kez bu zarif tabakların, çatalların, fincanların hatırına bir istisna yaptık, pembelendik..İyi ki de yapmışız, bence pek hoş oldu.. Bir kaç zaman hiç elimizden düşürmeyeceğe benziyoruz..

Ben pembelerden aldım ama mavi severlerde www.pinkmore.com a bakarlarsa kesinlikle mutlu olacaklardır.. 

Keyifle geçsin bu güzel gününüz...


As always we made an early start to this beautiful Sunday.. Already finished our daily walk at the beach and now getting ready for  breakfast..

As you may already realized I love blue and white.. There is not much room for pink in this house.. But for this time I made an exception for these lovely set.. My choice was pink but you can find other colors at www.pinkmore.com

Enjoy this beautiful Sunday..










5 comments:

  1. Pembe dinlendirici geldi bana. Yumuşacık huzurlu bir ortam sağlamış sanki ." Pembe gönlüm sende " Ayşegül Hanımcım 😊🌹❤

    ReplyDelete
  2. I like it this blog information, thanks for sharing

    ReplyDelete
  3. Pembe bizim evde de az bulunur ama ben asıl şunu söylemek için uğradım: ne iyi ettiniz de balkonu kapattınız Ayşegül !
    Güle güle sağlıkla oturun çok güzel oldu !

    ReplyDelete
  4. Thank you for providing the blog & english. I am a followeres from instagram.

    Looking forward to catch up on your blog. I like your buddha statue. I am asian. I also love tea. I recently purchase some tea set.

    Annie from nj (usa)

    ReplyDelete