Tuesday, June 2, 2015

Yaz Sofraları..


Yaz sofraları, yaz yemekleri gibi insana hafiflik, ferahlık vermeli.. İşte bu yüzden bu sıralar favorilerim bu runnerlar..  Masam beyaz olduğu için masa örtüsü kullanmayı çok sevmiyorum, yemek masasında çoğunlukla tercihim Amerikan servisler.. Ama bu kez BC Home'un yıldızlı runnerlarını, enine  Amerikan servis gibi kullandım.. Bence çok hoş oldu, masayı daha doldurdu.. Sanırım bundan sonra beğendiğim runnerlardan iki tane alacağım..




Summer tables should be as light as the summer food.. As my table is white, I dont prefer to use table cloths but American services.. But this time I used two runners from BC Home as service..I love the outcome.. And ı think from now on, I will buy two pieces from every runner that I like..





10 comments:

  1. Dokunmaya , kullanmaya kıyılmayacak kadar güzel duruyor :) Sevgiler.

    ReplyDelete
  2. So nice! So beautiful! I like this style and colours!!
    Ann

    ReplyDelete
  3. Ben bu yaz sofrasına ışınlanmak istiyorum:)

    ReplyDelete
  4. Çok şık bir sofra. Tabaklar da runnerlar kadar güzel. Sevgiyle kalın

    ReplyDelete
  5. Tam yazlık oturulası sofra olmuş uyum harika

    ReplyDelete
  6. Missler gibi sahildeki ev tarzına çok yakışmış .

    ReplyDelete
  7. Dün size yorum yazmak istedim ama yorum bölümünde robot olmadığımızı ispat etmek için şifre girmemiz gerekiyordu ya, dün bunun dışında yemek fotoğrafları geldi ve seçmemizi istiyordu. Bir türlü yazdığım yorumu gönderemedim. Sizde diğer bloglar gibi yorum bölümünüzdeki robot olayını iptal edebilirsiniz. Böylece daha kolay yorum bırakılacağı düşünesindeyim.
    Sevgilerimle
    Ebru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benim bloğumda kelime doğrulaması kısmı çok uzun zamandır kapalı.. Onun için sizde neden çıktı anlayamadım hele yemek fotoğrafı seçmenizi istemesini ilk kez duyuyorum.. Tekrar denerseniz çok sevinirim..

      Delete
  8. Ayşegül sofra şahane, tabaklar muhteşem..

    ReplyDelete