Sunday, November 8, 2015

Kitap-Battaniye-Çay üçlüsü...

Bu sabahta her zaman yaptığım şeyi yapıp kalkar kalkmaz bütün kapı pencereleri açtım.. Baktım sonra zaman ilerledikçe hepsini teker teker kapatıyorum.. Hera ile yürüyüşten dönen annem de, kapının önünden geçerken, Kış bugün yakında geleceğim artık mesajı verdi ilk defa dedi..

Günlerden Pazar, evde de yapılacak fazla bir şey olmayınca aldım battaniyemi, kitabımı, yaptım çayımı serildim bir köşeye.. Açıkcası bu saate kadar da günün büyük kısmını orada geçirdim.. Bir ara fotoğraf çekmek için ayaklandım, sonra da geç bir öğle yemeği hazırlamak için indim aşağıya..


Kışın sadece şömine ile ısındığımız için battaniyeler bu evde yaşayan tüm canlılar tarafından çok sevilir.. Özellikle Hestia her türlü polar battaniyeyi kendininmiş gibi görür.. Artık Hestia ile battaniye paylaşmak istemediğim için, ki bu kış eminim sıraya Ares'te girecektir sadece bana ait olacak çok şık bir battaniye buldum kendime.. Yumuşacık, puf puf ve sıcacık.. Şimdilik bizimkileri yaklaştırmıyorum yanına ama bakalım gizli gizli bir şeyler yapacaklar mı?


Soğuyan havalar yavaş yavaş bizi de artık içerilere çağırıyor.. Açık havada olmanın keyfi hiç bir şeyde yok ama evde kış hallerini de özlemedim desem yalan olur.. Bu hafta başı kışlık odunumuz da geldi, yakında çıtır çıtır şömineyi de yakarız her halde.. Yazlık kışlık değişimini de geçenlerde yaptım zaten.. Hazırım galiba ben kışa :)) 

Bu battaniyemi Denizli Concept'in instagram ve facebook sayfalarında bulabilirsiniz..


Winter is approaching fast.. After enjoying many months at the outdoors playing in the sun and the sea, now is the time to escape to the coziness of home.. And what is better than the trio of book-blanket-tea on a cold winter day.. 

Today was a lazy Sunday for me.. And as the weather gets cooler and cooler everyday, I almost spent the whole Sunday with this favorite trio.. Just took a brake to take these photos and prepare a late lunch..

Let's all have a wonderful winter..







2 comments:

  1. Şu an ellerimi ayaklarımı hissetmiyorum üşümekten Ayşegül. Hera ya sarılsam, sıcacık. Battaniye istemem.
    fotoğraflar ayrıca ısıttı:)

    ReplyDelete
  2. Eğer ilk defa kayak merkezine gelecekseniz tercihinizi önerilen işletmelerden yana kullanmalısınız. Kartalkaya’da nerede kalınır, en iyi otel hangisidir, pistlere yakın otelleri mi seçmelisiniz, sunulan hizmetler nelerdir diye merak ediyorsanız otel yorumlarına ve şikayetlerine bakmalısınız.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/nerede-kalinir/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaoteller

    ReplyDelete