Wednesday, December 23, 2015

Biraz kırmızı da buraya konduralım...


İşte yaz kış günümüzün çok büyük bir kısmının geçtiği balkonumuz.. Orası da yılbaşı için biraz kırmızılanmasa olmazdı değil mi?  Gördüğünüz gibi asistanlarımdan biri tüm bu çalışmalar sırasında yorgunluktan bayıldı kaldı.. Diğeri de bir fotoğraf sonrası bahçeye kaçtı.. :)) Keyifli günler bizden size...




Our verandah is the place where we spent most of the day during winter and summer no matter.. So I alsı added some red to our favorite place.. As you can see my little assistants were not much of an help during this process..

Have a great day..









11 comments:

  1. Beyaz ve kırmızı çok hoş olmuş.asistanlarınız iyi çalışmış.Sevgiler.

    ReplyDelete
  2. Her halin çok güzel sahildeki ev.... Ellerine sağlık Ayşegül harika yine...

    ReplyDelete
  3. Çok yakışmış kırmızı ve beyaz..Şimdiden mutlu yıllara..

    ReplyDelete
  4. Ben de Heranın yanında bayılmak istiyorum Ayşegül Hanımcım 😊 Çok güzel bir kompozisyon ? Şanslı Ares iyice pozlarda 🐕🐈🎄⛄🎁🎶❤

    ReplyDelete
  5. Çok hoş. ;) Asistanlarınıza fazla yüklenmeyin, sonra bulamazsınız.

    ReplyDelete
  6. Çok hoş. ;) Asistanlarınıza fazla yüklenmeyin, sonra bulamazsınız.

    ReplyDelete
  7. Merhabalar Aysegul hnm..köşedeki Sandığı sizmi boyadiniz? Benimde babaanneden kalma takı Sandığı var. Boyasam mi cilami yapsam bilemedim:)
    Sevgilerimle

    ReplyDelete
  8. Merhabalar Aysegul hnm..köşedeki Sandığı sizmi boyadiniz? Benimde babaanneden kalma takı Sandığı var. Boyasam mi cilami yapsam bilemedim:)
    Sevgilerimle

    ReplyDelete
  9. Balkon süslenmeden olur mu:) Yılbaşı ruhu her köşeye yansımalı. O asistanlar var ya, tam sevmelikler♥♥

    ReplyDelete
  10. Ayşegül Hanım
    uzun zamandır blogunuzu hayranlıkla tekip ediyorum. ben de dolaplarımı ve mobilyalarımı boyamak istiyorum fakat sizin kadar becerikli ve bilgil iolamdığım için en kolay chalkpaint ile boyayabileceğimi düşündüm. size sormak istediğim chalkpaint hakkında ne düşünüyor sunuz? Sizce benim gibi tecrübesiz biri bile yapabilir mi? Bir de okuduğum kadarıyla siz bu boyayı pek tercih etmemişsiniz, acaba fazla güvenmiyor musunuz?
    Mutlu Yıllar

    ReplyDelete
  11. Sevgili Ayşegül Hanım,

    Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. 2016 yılında da o güzel postalarınızı bizimle paylaşmanız en büyük arzumuz. Kucak dolusu sevgiler.


    ReplyDelete