Monday, June 6, 2016

Artık yaz geldi...

Artık ara mevsimler çok hızlı geçer oldu değil mi? Eskiden bütün kış yorgan kullandıktan sonra, havalar ısınmaya başlayınca uzunca bir süre de pike ve kalın bir battaniye ile idare ederdik.. Ama bu yıl battaniyeyi ortaya çıkarmamla kaldırmam bir oldu sanki.. Havalar aniden ısınınca bizde birden pikelere geçtik tabii..Yaz geldi artık anlayacağınız buralara..


Yazla birlikte artık açık balkonda da uzun uzun zaman geçirmeye, neredeyse tüm zamanımızı orada geçirmeye başladık.. Bu yıl oranın çiçeklerine, begonvillerine daha çok önem vermeye başladık.. Begonviller biraz daha büyüsün, söz size oradan çok güzel fotoğraflar yayınlayacağım..


Tabii havalar ısınınca benim kafamdaki bütün projeler de, hatta yarım olanlar bile önümüzdeki kışa kaldı gibi..Yaz ayları ile o kadar tembelleşiyorum ki anlatamam.. Yazı hem çok seviyorum, hemde sıcaklar sanki tüm enerjimi alıyormuş gibi geliyor.. Onun için ne yapacaksam sabah serin saatlerde yapmaya çalışıyorum, öğleden sonraları ise elimde bir kitap oradan oraya devrilip tatlı şekerlemeler yapmakla geçiyor..


Sahildeki Ev'in tüm ahalisinden mutlu yazlar ve hayırlı ramazanlar...



6 comments:

  1. bu yıl yorgandan direk pikeye geçtik. sanirim battaniye sezonu hic olmayacak:) geçen yıl koca yazı boya yaparak geçirmistim, kendime inanamadim. oysa benimde enerjim çok düşer sicak havalarda ama firsat vermedim:) darisi başina diyeyim ayşegül'cüm.
    sevgiler sahildeki ev'e:)

    ReplyDelete
  2. Ben de yaz sıcağına hiç dayanamam , öğleden sonra o sıcak beni perişan eder. Şimdilik havalar fena değil buralarda , en azından akşamları tatlı bir serinlik var.
    Ben de güzel bir yaz , barış , sevgi ve hoşgörü içinde gececek bir Ramazan diliyorum !

    ReplyDelete
  3. Çok güzel ve huzur verici... Maalesef Ankara'ya yaz hala gelmedi, bu sene sanırım hiç de gelmez artık ;-((( sevgiler

    ReplyDelete
  4. Mavi tutkusumu diyelim.mavi aşkımı bende balık burcuyum.bir anda değişiklik yapmak istiyorum beyaz ve mavi ama korkuyorum beceremem diye.sizce??????

    ReplyDelete
  5. Merhabalar konuyla pek alakası olmayan bi soru soracağım.. duvarlarınızda ki boyanın adı ve ya kodu nedir çok merak ediyorum ve tamda boyamak istediğim renk .. ama tam adının ne olduğunu bilmediğim için çok kötü bi deneyim yaşadım geçenlerde 001 beyaz diye bi boya aldım ve başladım boyamaya oda ne kireç beyazı çok üzüldüm.. bu yüzden merak ettim..

    ReplyDelete