Sunday, December 21, 2014

Yeşiller - Kırmızılar../ New Year colors...

Şunun şurasında ne kaldı yılbaşına ama ben hala yeşiller kırmızılar eklemeye devam ediyorum oraya buraya.. Normal zamanlarda mavilerin, beyazların hakim olduğu evimize canlı yeşiller, kırmızılar eklemek bu kış günlerinde enerji veriyor bana.. Yeşilin kırmızın en güzel tonları ise her zaman olduğu gibi doğada.. Bir saksı Atatürk çiçeği, kıpkırmızı narlar, yemyeşil biberiyeler, oraya buraya bağlanan kırmızı kurdeleler, geceleri yanan mumlar enerjimizi ve gelecek yıldan umudumuzu arttırmaya yetiyor da artıyor bile..


Bir de tabii duvara astığım bu güzelim printler var.. Kırmızı araba bloğunu çok severek takip ettiğim Craftberry Bush dan.. Etsy dükkanında sattığı bu print i bir kaç hafta önce 2 günlüğüne okuyucularına ücretsiz indirme imkanı verdi.. Diğer harika geyik ise sevgili Eda'nın ( @kavunyiyenkedi) harika çizimlerinden biri.. İnstagramda görünce bayıldım, o da sağ olsun bana hemen yüksek çözünürlü bir
 kopyasını bilgisayardan yolladı.. Aslında her ikisini de bir güzel çerçevelemiştim ama duvarı delmeden asmak için geliştirdiğim zihni sinir projesi işe yaramayınca, böyle asılmak zorunda kaldılar..



I love this time of the year.. I love adding bright reds and bright greens to our normally blue and white home.. Its good to feel the energy and the hope from the coming new year.. As always red and green touches mostly come to my home from nature in the form of a red flower or lots of rosemary which are abundant in our garden..

I also hang two lovely prints.. Red buggy was kindly given as a free download by Craftberry Bush couple weeks ago.. Red deer is from my talented friend Eda.  @ kavunyiyenkedi from instagram.. When I saw this on her instagram account, and love it, she mailed it to me immediately.. Thank you ladies for bringing joy to our home..   






Bu arada Sahildeki Ev'i düzenli okuyanlar fark etti mi bilmiyorum ama dün balkondaki yeşil dolabı beyaza boyadım.. Şimdi geriye eskitmesi kaldı ve bence pek bir hoş oldu gibi geliyor.. Siz ne düşünüyorsunuz acaba?


14 comments:

  1. Fotoğraflar çok güzel evler kırmızı yeşil. yeni yılınızı şimdiden kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

    ReplyDelete
  2. Elinin değdiği her şey gibi dolap da çok güzel olmuş tabi ki ;)

    ReplyDelete
  3. Bembeyaz harika olmuş. Ama ben en çok biberiyelerden yaptığın yıldızlara bayıldım bu sefer:) Nasıl bir yaratıcılıktır o ! Harika:)

    ReplyDelete
  4. Fotoğraflar o kadar güzel ki sanırım yarın ilk işim Atatürk çiçeği almak :)

    ReplyDelete
  5. Havaalanında oturmuş uçuş saatinin gelmesini sıkıntıyla beklerken içimi açan fotoğraflarla -her zamanki gibi- içimi açtın Ayşegül. Bir de kendi çalışmamı görünce heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Sevgilerimi gönderiyorum.

    ReplyDelete
  6. fark etmezmiyim ettim ama ben yeni beyaz bir dolap aldın sandım; boyandığını anlamadım; hatta İKEA dan aldın sandım :))) Hangi birine harika desem bilemedim; hepsi tek başına harika hepsi bir arada hap haraika :))) Zevkine sağlık.
    Ünver

    ReplyDelete
  7. ben çok sevdim resimleri asma şeklini. çok sevimli görünüyorlar bence. dolap da şahane olmuş kesinlikle, eskitmesini de heyecanla bekliyorum :))

    ReplyDelete
  8. Dolap harika, yerdeki şaşkın ördek şahane, o kuru dallarla süslenmiş ağaç müthiş, kırmızı ve beyazın uyumuna bayıldım bide..
    dolaba eskitme olmasa da olur yani o derece..
    sevgilerimle,

    ReplyDelete
  9. Ne huzurlu bir balkon burası!! Her baktığımda Datça'yı özlüyorum...
    Bayıldım beyaz dolaba da. Yine harika olmuş...

    ReplyDelete
  10. Lovely colours! Have a great holiday!AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
  11. herşey süper hani derler ya kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta budur işte. Especially I fall in love with the duck on the ground, he or she (I don't know the gender :)) is lovely.

    ReplyDelete
  12. very inspirational all the arrangements

    ReplyDelete
  13. Balkondaki dolabınızı boyamayın, rengi çok güzel. Evde herşey de "beyaz" olmamalı , beyazı başka renklerle kırmak gerekir" diye size yorum bırakmıştım.
    Herşeyin beyaz renkte olması sizi mutlu ediyorsa tabiki de boyayabilirsiniz. Ama o dolap ya kahverengiye boyanmalıydı ya da eski renginde kalmalıydı.
    Sevgilerimle

    ReplyDelete
  14. Kütüğü ağaç olarak dekore etmenize bayıldım.

    ReplyDelete