Friday, September 4, 2015

Emaye aşkı bir başkadır...



Bazen zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi?  İşte yine haftasonuna geliverdik bile..  Keyifle, neşeyle, bol bol dinlenerek geçirelim bu kıymetli günleri.. 
Bu sıralar yazılarımı yazmayı, fotoraflarımı düzenlemeyi sabahın erken ve de serin saatlerinde yapıyorum.. Bu sabahta sizlere yeni emayelerimle günaydınlar..
Çok seviyorum emaye kap kacakları.. Sofralara, mutfaklara ayrı bir renk, ayrı bir güzellik katıyorlar.. Biraz dikkatle, biraz özenle kullanılırsa da son derece sağlıklı ürünler.. 



Bu sabah soframı şenlendiren emayeler Lunart'ın.. Tamamen Türkiye'de harika şeyler üretiyorlar.. Aslında firma yetkilisi ile ilk tanışmamız biz emayesever Hanımların en büyük şikayetini iletmeye çalışırken oldu.. Kullananlar bilir özellikle bardakların sap kısımları fazlaca ısındığı için kullanırken rahatsızlık yaratır.. Ben bu konuyu firmaya iletmeye çalışırken, öğrendim ki, bizleri oldukça rahatsız eden bu konuyu  bir kaç aya kadar çözüyorlarmış.. 

Kullanmaya başlayınca, çok kısa bir süre sonra bağımlılık yapmaya başlayan, porselen yemek takımlarını falan kenara attıran emaye dünyasına şöyle bir bakmak isterseniz Lunart'a buradan ulaşabilirsiniz..


For the last couple years I love using enamelware in my kitchen.. With all their beautiful colors, they are so much fun to use.. I added some more enamel to my ever growing collection from the Turkish enamel producer Lunart..

Enjoy your weekend..

3 comments:

  1. bende de uzun zamandır emayelerle aşk yaşıyorum ama ben ufak bir de yaşadğımdan sadece annemden babamdan topladığım emayeleri getirdim evime... ama şimdi sayfalarını gezip bir kaç bişey almak isterim :) size şunu da söylemeliyim.. şuanda ben emaye seviyorum ama bunları uzun süre kullanan annem evin bir köşesine atmış.. ben istediğimde kızım napıcaksın sen eski püskü emayeleri al götüür al götür dedi bana :)

    ReplyDelete
  2. Günümüze uyarlanmış formları çok şirin bence. Bunları ben bile kullanabilirim. :)
    Yok hayır cinsiyetçi değilim tabii ki; sadece çok fazla allı-pullu şuan için tercihlerimde yok. :)

    Süpersin :-*

    ReplyDelete
  3. Teşekkürler güzel uyarlanmış

    İmzam
    Alevi Haber - www.alevihaber.com

    ReplyDelete