Thursday, May 5, 2016

Sahildeki Ev Maison Francaise'de..

Evet Maison Francaise'nin mayıs sayısında Sahildeki Ev'den fotoğraflar ve Datça'ya taşınma hikayemiz var.. Yine kendi çektiğim fotoğraflarla, böylesine güzel bir derginin sayfalarında yer almak benim için çok büyük bir mutluluk ve tabii bunu sizlerle paylaşmasam olmazdı..

Sahildeki Ev'in de yer aldığı country / kır evi eki, bu tarzı sevenler için harika bir kaynak olmuş.. Bu tarzı sevenlerin çok olduğunu biliyorum onun için aman kaçırmayın derim..



Our small house once again found a place in the May issue of Maison Francaise- Turkey.. It's always such a big privilege to appear on the pages of this great magazine with my own photos..I am sooo happy..


9 comments:

  1. her santimetrekaresini ezbere bildigimiz guzel evinizi ilk firsatta dergide de gormek istiyorum:) ne buyuk mutluluk, tebrikler ayşegül. mutlu günler sahildeki ev ahalisine:))
    sevgiler kucak dolusu...

    ReplyDelete
  2. her santimetrekaresini ezbere bildigimiz guzel evinizi ilk firsatta dergide de gormek istiyorum:) ne buyuk mutluluk, tebrikler ayşegül. mutlu günler sahildeki ev ahalisine:))
    sevgiler kucak dolusu...

    ReplyDelete
  3. Ben dergiyi online okuyorum , senin yazın Country ekinde mi? Göremedim çünkü :-(

    ReplyDelete
  4. Okudum yazıyı ve çok sevdim , hatta ilk gördüğümde çok sevinmiştim :) tebrik ederim , çok çok daha güzel başarılarda görmek dileğiyle:)

    ReplyDelete
  5. Tebrikler ilk fırsatta alacağım

    ReplyDelete
  6. Çok çok tebrik ederim; bu güzel evi sayfalardan görmek için alacağım dergiyi hemen sevgiler Ünver

    ReplyDelete
  7. Çok severim bu dergiyi, öyle ki alır ve atmaya kıyamam. Tadilat sırasında artık mecburen attım evdeki Maison Francais dağlarını... Ama senin evin zaten burada olmalıydı, geç bile kalmışlar...

    ReplyDelete
  8. Ayşegül ben gördüm, tebrik ederim..
    Bayıldım, tüm fotoğraflar nefis olmuş..

    ReplyDelete