Monday, April 22, 2013

Değişim..

Değişim kaçınılmazdır, değişim iyidir, harekette bereket vardır hepsine tamam ama elektronik aletlerim benim isteğim dışında değiştiğinde küçük çaplı bir kaos yaşıyorum..İki hafta önce kollarımda fenalık geçiren bilgisayarım, haftasonu nihayet son nefesini verdi..Biraz fazla ısınırdı, ara ara kendi kendine kapanırdı, ama yıllardır kızsam da etsem de oldukça ahenk içinde çalışırdık..Dünden beri çok daha yeni model bir bayanla çalışmaya başladık ama hala birbirimize alışamadık..Kullandığım tüm programlar güncellenmiş olarak geldi, halbuki ben eskileri ile pek bir mutlu idim, alışmış gidiyorduk birbirimize..Ekranda çıkan renkler sanki daha bir farklı, alışamıyorum...
Halbuki sizlerle paylaşmak istediğim 1-2 yeni projem vardı ama biz birbirimizin huyuna suyuna alışana kadar 
bize biraz müsade, hemen döneceğiz...
Herkese keyifli bir hafta dilerim...

Change is good, change is inevitable and I have no problem with change but when it comes to change my electronic equipment without my blessing, my world is kind of turning upside down..My dear Pc died in my arms couple days ago..Well, she was a bit old and get hot very quickly but we were getting along pretty good..Now I am working wih a brand new lady which came with all the updated programs that I am not very happy, because they are different, and it looks like the colors are different..
I have couple projects to share with you, but until we learn to get along smoothly, please give us some time..We will be back very soon..
Wish you all a great week...

4 comments:

  1. değişim güzeldir insana farklılıklar yaşatır. duygular daha farklıdır.
    mutlu haftalar.
    sevgiler

    ReplyDelete
  2. Olsun zaman içinde alışırsınız :).Size de iyi haftalar.. :)

    ReplyDelete
  3. I love your blogs - such beautiful photographs.

    ReplyDelete
  4. Have fun with your new PC! I also need time to get used with something new in all this IT technique! Luckily, my daughter helps me.

    ReplyDelete