Sunday, March 16, 2014

Yin ve Yang

Bugün yine istek fotoğrafları var blogda.. Bir kaç hafta önce Hestia'nın bu yastıklardan biri önünde resmini yayınlamıştım. Facebook'tan gören sevgili Belgin Kurt çok beğenmişti. Dur, Belgin onlar aslında iki tane senin için fotoğraflıyayım diye yazmıştım ama aradan günler geçti işte..

Bu yastıkları tasarımlayan ve üreten çok becerikli bir arkadaşım, Sema Aksu Meydancı.. Hiç beklemediğim bir anda bana hediye etmişti bunları.. Çok eskiden bloglarımız aracılığıyla tanışmış arkadaş olmuştuk Sema ile, ben İstanbul'dayken buluşup kahve içmeyi çok severdik.. Sonra Sema blog yazmayı bıraktı harika şeyler üretmeye başladı.. Önce bunlar gibi nefis yastıklar daha sonrada harika çantalar.. Ama şimdilerde minik kızı ile meşgul onun için size sitesinin yada etsy dükkanının adresini veremiyorum.. Umarım en kısa zamanda miniği biraz büyütüp yine üretmeye başlar..

Sema üretimi çok sevdiğim bir çantamda vardır, bir ara onuda fotoğraflıyım sizler için..

Herkese iyi Pazarlar..


When I posted a photo of our Hestia in front of one of these yin and yang pillows, dear Belgin Kurt saw them at my facebook page. She wrote me that she loved it, I promised her to photograph both of them..

These lovely pillows are gifts from a dear friend, Sema Aksu Meydancı.  We met years ago while she was writing a blog but later she started to design and create lovely cushions and bags.. Fortunately for her, unfortunately for us she is not producing anything nowadays because of a beautiful baby girl.. Hope she will start again very soon..

Enjoy your Sunday..





5 comments:

  1. Very nice pillows, which look good on your sofa.

    ReplyDelete
  2. Bana yastık olsun:)
    Çok güzeller…
    Biliyor musun Ayşegül, ileride ben de kesinlikle birşeyler üretmek istiyorum, bur'da ufak tefek şeyler yapıp hediye ediyorum, insanların yüzündeki memnuniyet, sevinç, şaşkınlık ifadesini görmek çok keyifli…ama küçük çocukla zor olabiliyor, biraz daha zaman..
    Sema Hanım'ın ellerine sağlık, dilerim kısa sürede yeniden üretmeye başlar..
    Sevgiler

    ReplyDelete
  3. Her çeşit yastığa bayılıyorum... Sık sık değiştirmek, iki yastıkla evin havasını yenilemek, istediğimde rengarenk, sıkıldığımda ise düz renklere bürünmek hoşuma gidiyor... Sizin yastıklar da çok şık, çok yakışmış ♥

    ReplyDelete
  4. Bu yastıklar çok güzelmiş ve beyaz evinize de çok yakışmış.
    Mutlu haftalar.

    ReplyDelete
  5. Sema Aksu MeydancıMarch 17, 2014 at 10:41 PM

    Geçen gün Hestia'yı bu yastıklarla görünce, hâlâ kullanıyor olmana çok şaşırmıştım! :) Kaç sene geçti... Bunlardan sadece 1 tane üretmiştim ve şimdi daha iyi anlıyorum ki en güzel yere hediye olarak gitmiş! :)
    Sahildeki Ev'i yazmaya başladığını öğrendikten sonra geri dönüp bütün postları okudum. Hatta minik kızım uyku öncesi kucağımda usul usul sakinlerken, fonda Adele dinleyip, senin fotoğraflarınla rahatladı bir süre. Anla ki sadece bizlerin değil, küçücük bir bebeğin bile ruhunu mutlu eden görüntüler sunuyorsun bizlere. :)
    Paylaşımın ve değerli cümlelerin için çok teşekkür ederim Ayşegülcüğüm...

    ReplyDelete