Sunday, January 3, 2016

Hava soğuk ama içerler yaz olsun..

İki gündür süren dondurucu soğuklardan sonra Datça'da bugün havamız nihayet normale döndü..Buralara taşındığımızdan beri böylesine soğuk pek görmemiştik.. Dışarılarda yapılacak pek avare işler olmayınca hızla ev işlerine verdim kendimi.. En önemli iş ise Aralık ayında çok severek kullandığım kırmızılara veda etmek.. Dün yavaş yavaş bütün kırmızılı aksesuarları toparladım, kolilere koydum, bir dahaki Aralık ayına kadar kaldırdım..Sonra da Sahildeki Ev'in standart mavili günlerine dönmeye başladık.. Laf aramızda kırmızı güzel bir renk ama bir yerden sonra yoruyor insanı ve ben mavilerimi çok özlemişim.. 



 Yatak odası bizim evin en soğuk yeri oluyor.. Dün pek bir şey yapamamıştım orada ama baktım bu sabah güneş şıkırdıyor, oraya da hemen el attım, soğuk günlere inat sıcacık yaz atmosferini getirmeye çalıştım.. Yanda elektrikli battaniyenin kumandasını ve pofuduk terliklerimi görebilirsiniz ama olsun ortam yine de yaz gibi değil mi:))


Burada kullandığım örtü, evinizde biraz farklılık biraz bohem bir tarz istiyorsanız çok severek kullanabileceğiniz mandala desenli örtüler.. Hindistan'da ahşap kalıplar kullanarak basılıyorlar.. Ben Türkiye'de instagram üzerinden ulaşabileceğiniz soulmate.collective den aldım.. Tahmin ettiğim gibi de bir anda yatak odamıza yaz havasını getiriverdi..




 Bugün hava güzel olunca bizim tüylü çocukların hepsi kendilerini sabahtan sokağa attılar.. Normalde ben böyle yeni bir örtü serdiğimde özellikle Hestia ya da Ares mutlaka gelip kontrol ederler ve banada modellik yaparlardı.. Onlar olmayınca bugün iş Ares'in oyuncak kedisine düştü..:))

Harika bir gün diliyorum herkese..


First two days of the new year were really cold here.. We have experinced probably the coldest days since we moved to the beach.. So we all hang inside and I found the time to remove the red accesories I used to decorate the house for the new year.. Of course I immediately turned to my favorite blues and turquoises..

While it was freezing cold outside its so easy to bring the freshness of summer with these colors.. Here I used a mandala bed cover which was produced in India.. I found it thru the instagram account of soulmate.collective..

Hope you will all have a great day..



8 comments:

  1. örtüye bayıldımmmm, Bodrum da çoook soğuktu, klima, elektrikli soba falan yetmedi, evde bereyle gezdik :) Bugün ısındı biraz neyse ki

    ReplyDelete
  2. Mutlu yıllar..Eviniz dekorasyonu muhteşem sağlıkla mutlu ve sıcak bir ömrünüz olsun.Sevgiyle...

    ReplyDelete
  3. Mavilerle birlikte, sunulan Datça hava durumu için çoook tesekkur ederim. Sevgili Ayşegül hava soğuk olsa da evin sıcacık. Sevgiler

    ReplyDelete
  4. Sevgili Ayşegül Hanım,

    Bugünkü video çekiminizi YouTube da izledim. Çok güzeldi. Sanırsınız ki şimdikileri bilmem ama daha önceki haber spikerleri kadar güzel, duru ve kendinden emin tonda bir Türkçeniz var. Yaş almışlıklarım olmasa sizin için bir Fan Kulubü kurardım. Güne başlıyorum ilk işim Blogunuzu ziyaret etmek. İnanın günüm aydınlanıyor. Tüm paylaşımlarınız ve emekleriniz için teşekkürler. Fırtınalı bir Ankara gecesinden kucak dolusu sevgiler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için.. bu yıl biraz daha video çekmek istiyorum, ama bana sanki konuşurken şaşırıp kalıyorum gibi geliyor... Sevgiler

      Delete
  5. Tşkler emeklerinize saglık hepinizin

    ReplyDelete
  6. çizgili kediciği kendiniz mi yaptınız? Fotoğraflar gerçekten 1 numara!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yok o tiger diye bir mağazadan.. Yurt dışından...

      Delete