Wednesday, May 1, 2013

Table Cloth.../ Masa Örtüsü

Bu güzelim keten masa örtüsü İstanbul'dan uçtu geldi ve sahildeki ev'i renklendirdi.. Sevgili görümcem iki yıl önce dikiş kursuna gitmeye başladı..Önceleri pijama dikmek ile başlayan süreç, sonunda harika ürünlere dönmeye başladı..Bu ajur ile süslenmiş zarif masa örtüsü de son çalışmalarından biri...Ellerine sağlık Esra'cım, çok sevdim ve bu gidişle bende bir şekilde öğreneceğim şu dikiş dikmeyi...



This beautiful cotton table cloth flew all the way from İstanbul and started to decorate the house at the beach...Hubby's sister started to learn sewing about two years ago..She started with simple pj's then passed to more elaborate and beautiful things.. This elegant table cloth is one of her latest designs..Thank you dear Esra, I just love it and I think I have to learn sewing myself, too..




10 comments:

  1. Benim görümcem yok :(
    Haklısın tam " Sahildeki Ev'e " yakışan bir örtü olmuş. Bol kahkahalı,yemeli içmeli güzel günlere tanıklık etsin inşallah !

    ReplyDelete
  2. Masa örtüsü ayrı güzel,fotoğraflar ise ayrı bir güzel..Görümcenin ellerine sağlık.. çok beğendim. Hem sade hem de şık..Daha ne olsun dimi???

    ReplyDelete
  3. Çok zarif bir örtü,iyi günlerde kullanın.Görümcenizin eline sağlık.

    ReplyDelete
  4. Çok hoş bir örtü olmuş. Tekniği çok güzel. Görümcenizin ellerine sağlık.

    ReplyDelete
  5. What a beautiful table cloth! It fits perfectly with your home decor! Your photos are always so beautiful and dreamy... :)

    ReplyDelete
  6. cidden ne yakışmış yerine.tam sahildeki eve göre.yapanın ellerine böyle güzel fotoğraflayanın da gönlüne sağlık.sevgiler:)

    ReplyDelete
  7. ay ay ay ayyy maşşallahhhh o caaanım örtüye...esracığın ellerine sağlık ama ortaya koyduğun şişelerde muhteşem olmuş..görsellik 10 yani:) o camları alıp iki üç yerine boyalar vurup sonra resimler yapıştırasım gelsede kendimi tuttum :)rahat olabilirsin yani şekercim:)

    ReplyDelete
  8. Definitely a summer combination: blue and white!

    ReplyDelete
  9. çok güzel bir örtü, güle güle kullanın, sahildeki eve de pek yakışmış, sevgiler...

    ReplyDelete