Tuesday, August 13, 2013

Kış Hazırlıkları../ Winter Preperations..


Sahildeki Ev'de kış hazırlıkları devam ediyor..Ama bu kışa mı olur, yoksa bir daha ki kışa mı, yoksa yoksa 2015 kışına mı orası belirsiz işte...

Winter preperations are continuing at our house...But who knows when this blanket will finish? This winter or the next or at the winter of 2015...



Bu sıralar blog'da fazla bir şey yayınlıyamıyorum çünkü deli gibi ders çalışıyorum..Bu hafta sonu Endonezya'ya gidiyoruz..Bizim ailede seyahatlerde ulaşım ve konaklamadan sorumlu  devlet bakanı Sevgili ise, eğitim, öğretim, ilgilendirme bilgilendirme den sorumlu bakan da benim...İnanmıyorsanız sorun bakalım Java tapınaklarının mimari özelliklerini, sular seller gibi anlatayım size :))

I am not able to post a lot nowadays, because I am studying really hard.. This weekend we are leaving for Indonesia and in our family hubby is in charge of transportation and hotels while we are travelling and I am in charge of supplying all kinds of information...If you dont believe me, ask me the architectural details of Java temples and I'll give you a lecture :))



16 comments:

  1. Harikasınız!
    İyi yolculuklar !
    Bu arada neymiş bakayım Java tapınaklarının mimari özellikleri :)))
    Durduramadım yine öğretmen Ben 'in iç sesini değil mi ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hemen notlarıma bakıp anlatmaya başlayabilirm :))

      Delete
  2. Ne güzeeeel,sayende biz de Endonezyayı göreceğiz desene. İşte blog dostluğunun sonsuz yararlarından biri daha;dostlarınla oturduğun yerden seyehat et:))
    Çok keyifli bir gezi olması dileğiyle:)

    ReplyDelete
  3. Motifler çok cici. Bitirince paylaşmanızı dilerim.. Ve Endonezya fotoğraflarınızı da tabi...

    ReplyDelete
  4. Başta annem olmak üzere, eli tığ tutan insanlara inanılmaz bir saygım var! Çok güzel görünüyor!
    Şimdiden iyi yolculuklar, keyifli gezmeler!:)

    ReplyDelete
  5. O zaman dönüşünüzde fotoğraflarınızı bekliyoruz, biz de ilgi-bilgilenelim

    ReplyDelete
  6. Ay ben de geçen bahar bir battaniyeye başladım, bitmedi, hala sürünüyor elimde, tüm yaşam enerjimi aldı yahuuu. Bir de renk renk yapıyordum neşeli olsun diye. Ama daha yünleri alırken eşim demişti, bu paraya 3 tane polar battaniye alırız demişti, işte ben hırs yaptım, aldım başıma belayı :)) Valla bu kadar zamanda Java tapınağı yapılırdı sanıyorum battaniye yerine:)) Kolay gelsin sana, tapınaklara ulaştığınızda, ben ve benim gibi battaniyezzedelere de bir dua yollayıverin blanket god vasıtasıyla, mutlaka o işe bakan bir tanrıları vardır onların...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ay bayıldım bu yorumuna...Doğru diyorsun, Hinduların mutlaka bu işe bakan bir tanrıları da vardır..Bende geleceğimi çok parlak görmediğim için arayıp tarayıp bulayım o tanrıyı da hepimiz için bir adakta bulunayım..:))

      Delete
  7. Iyi yolculuklar çalışkan kadin.:)

    ReplyDelete
  8. Örgünün renkleri çok güzel. Deniz gibi :) Ellerinize sağlık.
    İyi yolcuklar diliyorum ve çok güzel fotoğraflar bekliyorum ;) Sevgiler..

    ReplyDelete
  9. İyi yolculuklar!

    ReplyDelete
  10. hayırlı yolculuklar, gıpta ile izlediğim bir çiftsiniz. ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.

    ReplyDelete
  11. İyi yolculuklar...

    Renk seçimin çok cici,ben de diz battaniyesi ördüm,kesinlikle kendimi zorlamadan fırsat buldukça,bana terapi gibi geldi..

    ReplyDelete
  12. Mavinin tonu harika.ellerinize sağlık :)

    ReplyDelete
  13. Renkler cok guzel kolayliklar dilerim :)

    ReplyDelete