Monday, January 6, 2014

Anemonlar & IKEA PS

Ayyakkabı , kıyafette olur da, bilmem sizinde benim gibi dönem dönem evde favori mobilyanız olur mu? Sonbahar'da İstanbul'dan alıp geldiğimizden beri benim gözümün nuru İkea PS.. Ona ulaşmak için ne uğraştım bir bilseniz :))) Önce yatak odası baştan aşağı değişti, ona uygun bir yer açıldı, sonra hemen internete saldırdım ama nafile, bu ürünün internetten satışı yoktu, dolayısıyla aylarca da, İstanbul'a gidene kadar bekledim.. Şimdi de elim sürekli üzerinde, habire üstüne koyduğum aksesuarları değiştirip duruyorum..Bu arada beni bilirsiniz hain hainde ben bunu nasıl eskitebilirim diye projeler üretmekten geri durmuyorum..

Anemonlar ise tahmin edebileceğiniz gibi kırlardan toplandı..Datça'ya bahar geldi diye bir post yapmamak için bu kezde İkea PS ile geldik huzurunuza :))

Çok keyifli bir hafta diliyorum..


It is quite normal to have a favorite piece of clothing or shoe but I dont know if you have a favorite piece of furniture at home.. Recently mines is İKEA PS cabinet.. I tried so hard to have it :)) First I changed all the bedroom in order to fit it inside then I waited months to go to İstanbul as İkea was not selling it online..Finally its here and I am constantly playing with it by making various displays on it..And as you can imagine I also have wild plans to distress it a bit..It looks so white as it is..

Anemon flowers recently picked from the nearby fields..I wish you all a great week..




24 comments:

  1. bayıldım!! güle güle kullan...kimbilir artık ne fotoğraflarla süsleyip de çıkarırsın karşımıza :) şu kalp de bitirdi beni,söylemeden geçemiycem:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim Sibel..O kalp taaa İngiltere'den taşındı..

      Delete
  2. Güle güle kullan, güle güle eskit :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah bir yöntemine karar verebilsem, kesin güle güle eskiteceğim :))

      Delete
  3. Güle güle kullan !
    Sehpa, anemonlar,kalp kapı süsü ,arka plandaki -Moğol mu desem Ru mu desem -kızlar hepsi hepsi çok güzel .Çünkü bunların fotoğraflarını çekip bizlerle paylaşan göz güzel !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah onların hepsi bir yerlerden taşındı.. Kalp İngiltere'den, Resim Çin'den..Köylü ressamların yaptığı resimleri satan ufak bir kitapçıdan almıştım....Ne güzel enkleri var değil mi?

      Delete
  4. Replies
    1. Beğenmenize çok sevindim çünkü bende pek beğeniyorum :))

      Delete
  5. Çok yakışmış :) Bence bu sefer eskitme yerine pastel renklerde nostaljik etiketlerden bulup buluşturup dekupaj yapın. Birden gözümde canlanıverdi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Büyük parçalarda dekopaj uygulamaya nedense korkuyorum, sanki bir anda bütün özelliği gidecekmiş gibi geliyor ama tabii neden olmasın ... Sevgiler

      Delete
  6. Ne güzeller, en çok da anemonlar...

    ReplyDelete
  7. güle güle kullanın, çok güzelmiş:)

    ReplyDelete
  8. Eskisi de yenisi de muhteşem. Güle güle kullan Ayşegül. Elinde paralansın diyeyimde çabuk eskisin o halde:)
    Yerine de çok yakışmış.
    Anemonlar için diyecek sözüm yoktur!
    Gözüm, gönlüö açılınca söyleyecek söz bulamam ben:)
    Çok sevgiler, öperim yanaklarından.

    ReplyDelete
  9. Evin tamamının bu tarzda olmasındansa; tıpkı sizin ev gibi ahşap mobilyaların, doğal zeminin kullanıldığı evlerde böyle patlarcasına çiçek açmış gibi görünen endüstriyel tek bir parçanın olmasına bayılıyorum. Hem kendisi öne çıkıyor hem de diğer güzellikleri tekdüzelikten kurtarıyor. İkea ps tam da böyle olmuş bu güzel Datça evinde :) Güzel günlerde kullanın Ayşegül...

    ReplyDelete
  10. Çok yakışmış bu parça, sabrettiğinize değmiş hani :)

    ReplyDelete
  11. Happy New Year! I love anemones! Your cupboard is lovely although I don't really like metal furniture! I'd love to know more about the painting on it and the paintings on the walls!AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
  12. Çok güzel. Güle güle güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

    ReplyDelete
  13. Öyle iyi anlarım ki sizi...Benim de bir İKEA sever olarak oradan aldığım parçalarımı gelir geçerken utanarak da olsa sevmişliğim bile var. Benim için sevmek aynı zamanda çokça dokunmak çünkü...Bir yengeç burcu olarak evini sevmek ancak bu kadar olur. Hele aksesuarlarla fark yaratmak tıpkı bir kadının giyinip süslenmesi gibi...Öyl de hoş olmuş ki, ellerinize sağlık...

    ReplyDelete
  14. Ayşegül selam,
    Ben de yeni birşeyler aldığımda sürekli onu kullanasım var, kıyafette de, mobilyada da böyle:)
    Evine çok yakışmış, çok beğendim, güzel günlerde kullan:)
    Sevgiler

    ReplyDelete
  15. Bizim de aldığımızdan beri favorimiz bu dolap. Gerçi bizimkisi masanın arkasında kaldığından oturduğumuzda göremiyoruz ama olsun orada olduğunu bilmek bile yetiyor:))
    Şu yukarıdaki fotoğrafları bizimkisi görse kıskanırdı ama. Böyle ferah, üstünde böyle güzel çiçekler, aksesuarlar... Akşam eve gidince seveyim bari...

    ReplyDelete
  16. çok güzel ve yerine çok yakışmış.Sanki kıskandım gibi geldi tam emin değilim.Bir yer aralasam ben de mi alsam.Evet evet iyi fikir.
    Güle güle kullan seve seve eskit Ayşegül Abla.

    ReplyDelete
  17. I love anemon flowers and to pick them from the field, wild, is awesome!

    ReplyDelete