Saturday, January 25, 2014

Örgü Battaniye../ Blanket



Bir kaç gündür sürüp giden bahar gibi havalardan sonra, dün gece yağmuru ile fırtınası ile kış geri geldi Datça'ya..Ama ne gam benim battaniyem hazır, yanına da sıcacık çayım ve kitabım, bu havaları böyle atlatırız.. 

Bilmem Sahildeki Ev'in facebook sayfasını takip ediyormusunuz? Bloğumu özellikle kopyala yapıştır tarzı yazılardan muaf bırakıp, tamamen kendi yaptıklarımı, kendi fotoğrafladıklarımı yayınlamaya çalışıyorum. Ama facebook sayfası ise bol bol kopyala yapıştır dolu.. Bana fikir veren, ilham veren, ruhumu neşelendiren tonla fotoğraf yayınlıyorum orada, işte bu örgü battaniyelere bayıldığımı ama örgü örmeyi bilmediğimi de orada yazmıştım.. Sevgili Zohra ise mesaj atmıştı, sen hiç merak etme ben sana örerim diye.. Ve işte battaniyem dün postadan çıktı..Buradan bir kez daha çok çok teşekkürler Zohra, ellerine sağlık, bayıldım..

Bu arada bizden ve Datça'dan daha çok fotoğraf görmek isterseniz Sahildeki Ev nihayet instagrama da bulaştı.. Beni bulmak isterseniz : SAHILDEKIEV

Herkese keyifli sıcacık bir haftasonu diliyorum.


After couple spring like days winter reappeared in Datca with lots of wind and rain..Although I love being outdoors, this weekend I dont mind the bad weather as I have my new blanket, a good book and plenty of hot tea to spent the weekend..

I dont know if you are following facebook page of my blog.. I am pretty clear about keeping my blog, copy and paste free and post all about my stuff.. But in the facebook page everyday Iam posting many copy and paste photos that I like, that give me inspirations and ideas..So when I mentioned there that I love knitted blankets but dont know how to knit, dear Zohra kindly knitted me one and sent  and yesterday I received it. Thanks again from here Zohra, its beautiful and I love it.

In the meantime if you want to see more photos from us and from the small seaside town we live, you could now follow me from instgram: SAHILDEKIEV

Wish you a cozy and happy weekend..




21 comments:

  1. Örgü battaniyeler yumuş yumuş daha dokunulduğunda iç ısıtır oluyor. Örenin eline sağlık, siz de keyifli günlerde kullanın...

    ReplyDelete
  2. Harikaymış, güle güle iyi günlerde, sıcacık kullan:)
    Facebook'a yetişemiyorum ben:( İlk çıktığında hevesimi aldım herhalde, sonra iş yerinden de girişler engellendi, ee benim de zamanım iyice kısaldı, şimdi arada sırada aklıma geliyor bakmak. Ciddi ciddi çıkmayı da düşündüm ama hadi dursun birazcık daha dedim. Aslında keşke zamanım olsa da herkesleri takip edebilsem...

    ReplyDelete
  3. Gule gule kullanin Aysegul hanim aslinda yilbas hediyem olacakti size ama iste evde hamile kiz dort tane dort pati bi bide yurtdisindan misafir olunca anca yetistire bildim bu guzel sozleriniz cok duygulandirdi beni dogum gunum bu gun.en guzel hediye oldu))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siz örmüşsünüz sanırım battaniyeyi. Ellerinize sağlık. Harika bir iş çıkmış ortaya :) Ayrıca doğum gününüz de kutlu olsun. Sevdikleinizle nice mutlu yaşlar dilerim :)

      Delete
    2. Ellerinize sağlık. Çok güzel örmüşsünüz. Çok zevkli bir battaniye olmuş. Doğumgününüz kutlu olsun.

      Delete
    3. Sutlu Kahve kucuk Joe coook tsk ederim ayrica battaniyeyi begendiginize sevindim )))))))

      Delete
  4. Harikaymış battaniyen.
    Güzel günlerde sıcak sıcak kullan ama Hera ve Hestia'dan sana sıra gelir mi bilmem artık :)))

    ReplyDelete
  5. Aman ne güzel bir battaniye bu böyle :) Bayıldım valla.. Ellerine sağlık örenin. Size de bol keyifli günler dilerim battaniyeniz ile :)

    ReplyDelete
  6. Çok keyifli bir battaniye, güzel günlerde kullanın..

    ReplyDelete
  7. Nefis. Sevgili dostunun ellerine sağlık. Instagram' a gelişine sevindim :)

    ReplyDelete
  8. Ayşegül çok güzel, Zohra'nın da ellerine sağlık..
    Ben bu örneğin neredeyse aynısını yastıklar halinde farklı renklerde ördüm biliyor musun?:) (annem örmedi bak, ben ördüm:)) geçen hafta bitirdim ancak annem hala birkaçının arkasına astar dikmedi(işte bur'da devreye annem giriyor:))
    Gri ve yağmurlu Antalya'dan sevgiler

    ReplyDelete
  9. Renk ornek muhtesem, iyi gunlerde kullanin..

    ReplyDelete
  10. Goruntusu bile iç isitiyor.. Saglikli ve mutlu gunler :)

    ReplyDelete
  11. Oyyy ne güzel bir battaniyedir o.Allah düşünceli arkadaşları eksik etmesin hayatımızdan.Bir de kitapları ve çayı...
    Ayşegül Abla fotoğraflar öyle güzel ki seni faceden de takip etmek isterdim ama bir türlü sevemedim face alemini.Hiç face hesabım olmadı olmaz da zaten bu saatten sonra ama instagrama girmene sevindim.Dur orada hemen bulayım seni:)Keyifli hafta sonları sıcak battaniye altında.

    ReplyDelete
  12. Çok güzel bir battaniye, arkadaşınızın ellerine sağlık, siz de güle güle kullanın. Sevgiler :))

    ReplyDelete
  13. ne güzel bir hediye, sağlıkla güzel günlerde kullanın. Sevgiler :)

    ReplyDelete
  14. Blogunuz en sevdiğim blog ancak bize daha çok fotoğraf yayınlayın ve aralığı uzatmayın hatta her gün fotoğraf yayınlayın çünkü bu zor günlerde ilaç gibi geliyorsunuz

    ReplyDelete
  15. Battaniye de süpermiş, sıcak bir içecek, güzel bir kitap ve sımsıcak bir battaniyeden oluşan yağmur konsepti de... Zohra'nın ellerine sağlık, sana da bol "yağmurlu hava" keyifi...

    ReplyDelete
  16. Battaniye tam da zamanında gelmiş.) harika, güle güle kullanın, sağlıkla, huzurla dolu..sevgiler

    ReplyDelete
  17. Güle güle kullan battaniyeni :) Fotoğraflar harika, güzel keyifli bir zaman geçirdiğini bize hissettiriyor. Benim facebook yok ama ben blog ve instagramdan sürekli takipteyim. Sevgiler.. ;)

    ReplyDelete