Sunday, June 15, 2014

Yaz../ Summer..

Havaların ısınması ile hızlı bir şekilde yaz moduna geçtik biz.. Yaz demek, sanki bütün yıl hiç yapmıyormuşuz gibi daha bol tembellik yapmak demek bizim için.. Fazla sıcak basmadan yapılan yürüyüşleri, deniz banyolarını keyifli bir kahvaltı takip ediyor, denizin ve kahvaltının verdiği enerji ile biraz evi derleyip toparlayıp, akşam için yemeği de ayarladım mı, benden iyisi yok.. Sonrası serin bir köşe bulup huzurlu bir tembellik.. Kah biraz şekerleme, bol bol okuma ( Tess Geritson'ın kitaplarına taktım bu sıralar), kah biraz boyama.. 

Her yaz olduğu gibi fazla fotoğraf çekip, blog için yazı hazırlayamıyorum tek vicdan azabım o... Ama merak etmeyin sıcaktı, yaz tembelliğiydi demeyeceğim ve fazla ihmal etmemeye çalışacağım buraları..



With the sudden arrival of summer and the hot weathers, we easily passed to summer mode, which includes lots of laziness.. After taking a walk and swimming in the early and cooler hours of the morning, I enjoy having a long breakfast.. With the energy coming from swimming and breakfast I try to finish the daily chores and cook something for the dinner.. Then comes the afternoon hours where I find a cool spot in the house and enjoy short naps and reading..





7 comments:

  1. Okulların da kapanması ile oralar iyice kalabalıklaşmaya başlar o yüzden sanırım en güzel haftalar bunlar...
    Bol bol tadını çıkartmak lazım ne güzel...
    Buarada buranın da sıcaklığı felaket, dikiş dikmek, fotoğraf çekmek falan inanılmaz işkence haline gelebiliyor. Yaz temmeblliğine hepimizin ihtiyacı var sanırım...

    ReplyDelete
  2. evet evet bu muhteşem karelerden mahrum kalmayalım bencede ihmal etmeyin:) sevgiler

    ReplyDelete
  3. Güzel yazılarınızdan ve fotolarınızdan bizi mahrum etmeyin.Sevgilerle.

    ReplyDelete
  4. love it
    http://amandachic.com/about/noticias/xtress.html

    ReplyDelete
  5. Burada hala hava o kadar garip ki dün dolu vardı mesela, gök gürültüleri desen art ardaydı. Henüz yazı hissedemiyorum sanırım mini bir tatil zamanım gelmiş :)

    ReplyDelete
  6. ah ah işte hayat yaaaa bak bi de tess abla da sahiden uyar kiii :) ya datçada aynı sizin gibi bi blogçu arkadaşımız daha var yaa :)

    ReplyDelete
  7. Ohhh, ne hoş. Keyifli günlerin devamını diliyorum..

    ReplyDelete