Thursday, September 18, 2014

Nihayet boyalarımı çıkardım../ Started to paint again..

Dün akşam yemeğinden sonra balkonda otururken, baktım ki ciddi ciddi üşümeye başlamışım, dolaplardan aradım taradım bir eşofman altı buldum çıkardım kendime.. Bu sabahta erken saatlerde yürüyüşe çıkmadan baktım rüzgar serin serin esiyor, uzun kollu birşeyler buldum giydim üzerime.. Yürüyüş sırasında dedim ki, sonbahar artık tüm işaretlerini veriyor, tembelliği aylaklığı bir kenara bırakmak lazım.. Eve döner dönmez hemen boyalarımı çıkardım ve bu pembe plastik kafesi boyayıp, daha bir sahildeki ev tarzına uydurmaya başladım..




Ben kahvaltı yaparken, attığım ilk astar kat kurumuştu bile.. Hemen dayanamayıp bir iki fotoğraf çektim.. Şimdi biraz daha boyanacak, içindeki plastik yaprakları, çiçekleri de çıkardım. Onların yerine de daha doğal bir şeyler koyacağım.. Bu güzel papağanlı yastığı da sevgili katıldığı bir instagram yarışmasında Pera Bulvarından kazandı.. Bizim eve de çok uydular... Ben yine hemen boyalarımın başına dönerken, hepinize keyifli sonbahar günleri diliyorum..




With the arrival of the autumn, weather started to cool down.. Cool weathers signals the end of lazy summer days.. So finally I brought my paints out and started to paint a pink plastic cage to white.. While I was having my breakfast first coat of paint was already dry and I cant resist to take couple pictures.. Now more coats of paints , then I will make a new bed with natural materials to little plastic birdy..

Enjoy your autumn days..



5 comments:

  1. Oralara bile sonbahar geldiyse kış yakındır sevgili Ayşegül!
    ne güzel kafese yeni bir güzellik katmışsın.. bakalım bitince nasıl olacak,,
    yastık kılıfı ile yanyana pekte güzel durmuşlar..
    sevgilerimle,

    ReplyDelete
  2. Sonbahar her yerde hissettiriyor kendini; gerek dinlenen müzikte, gerek yenilen yemekte, gerekse yürünülen yollarda...
    Tek bildiğim kısır döngü :)
    Benim "Yanni" ayım geldi. Şimdi kendini dinleme zamanı...

    ReplyDelete
  3. Yeni mevsim, yeni başlangıçlar, yeni uğraşlar,
    ya da yine yeniden hepsi güzel...

    ReplyDelete
  4. sahildeki ev ...kırlentle papağana bayıldım. ne güzelde durmuşlar...yeni mevsim hepimize güzellikler getirsin inşallah..sevgiler emel.

    ReplyDelete