Tuesday, September 9, 2014

Yine taktım takıştırdım...


Eskiden de takıp takıştırmayı pek sevmezdim  ama bu huyum Datça'ya taşındıktan sonra iyice depreşti.. Yaz aylarını 2 şort ,2 t shirt , 1 parmak arası terlikle geçirmek ne hoş bir şeymiş meğerse.. Makyaj malzemelerimin, takılarımın yerini neredeyse unuttum. Dolap diplerinde kaldı garipler.. Ama yine de her kadın takıp takıştırmayı sever değil mi.. Ben de evime takıp takıştırmayı çok seviyorum işte. Hele balkondaki bu köşem bu iş için çok müsait.. Bugünde burası böyle oldu işte..

Keyifli günler diliyorum hepinize...



I was not a very big fan of accesories and make up or dressing up in my past life but since we moved to this small seaside town, I learned to live with very few things.. Its such a simple and joyful thing to spend the long summer months with couple shorts, tshirts and a flip flop.. But I still love to decorate my home with lots of accesories and this corner of my verandah is ideal for this play.. Today thats how I made it..

Enjoy your day.. 






9 comments:

  1. Yasemin:)))) Diğerleri de hoş ama ille de yasemin.

    ReplyDelete
  2. çok da güzel yapmışsın,içim açıldı

    ReplyDelete
  3. Ah o köşe beni her defasında kendine hayran bırakıyor.Yine çok hoş olmuş.Şapkalar,tel sepet ama en çok emaye sanırım o kupalara vuruldum.İzninizle bir müddet seyredeyim ben, hazır kahve de içiyorken keyif yapayım ekran başında.

    ReplyDelete
  4. Biz kadınlar mutlaka takıp takıştıracak bir yer buluyoruz öyle değil mi :) Bu balkon da harika bir alternatif olmuş, tüm fotoğraflar çok güzel görünüyor!!

    ReplyDelete
  5. Tatiller hep öyle, hep sade, süssüz, az ve basit kıyafetlerle, imrendim ama keşke bizim de hep öyle olsa :)
    Harika olmuş bu köşe, çok zarif, çok doğal, çok hoş :)

    ReplyDelete
  6. Bayılıyorum zaten ben bu köşeye, tam seyirlik. Ne assan harika duruyor!!!

    ReplyDelete
  7. çok güzelll, bende evimi takıp , takıştırmayı sevenlerdenim..Size gelince çok güzel fikirlerle dönüyorum evime :)) İyiki varsınız..Mutlu kalın..

    ReplyDelete
  8. Sana sonuna kadar katılmakla birlikte bir konuda ayrılıyoruz Ayşegülcüğüm; "hayat Labradorla daha güzel ! " :)))

    Aynen . Artık topuklu ayakkabı giymek bir işkence,kuaför ise semtine uğranmasa daha iyi olur falan... Ama...
    Mudo Consept,English home ,Tepe Home keyifli saatler geçirdiğim ,ilham alınası yerler oldu .

    ReplyDelete