Friday, July 17, 2015

Yaz sıcakları..


İyi bayramlar tüm Sahildeki Ev'in dostlarına.. Umarım bayramınız şeker kıvamında devam ediyordur.. Bayramın ilk günü ile birlikte, o bir türlü gelmiyor gelemiyor diye dertlendiğimiz yaz sıcakları Datça'yı tam anlamı ile vurdu.. Sabah kendimizi denize attıktan sonra hızlıca tüm bayram ziyaretlerimizi yaptık, ki o sıralar termometre 44 dereceyi gösteriyordu, sonrada klimayı açıp güneş etkisini kaybedene kadar hem kitap okuduk hemde biraz bayram şekerlemesi yaptık..


Bu sıralar öğleden sonra güneş altında kaldığı için ve akşam saatlerine kadar bir fırın kıvamında olduğundan size sık sık fotoğrafladığım büyük balkonumda pek oturamıyoruz.. Öğleden sonraları bu küçücük balkonum gölgeler altında ve daha bir keyifli oluyor.. Şimdilik istediğim gibi rahat rahat yayılabileceğimiz bir oturma düzeni oturtamadım oraya ama beni bilirsiniz kafamda kırk tane proje dönüp duruyor, tabii yine minimum maliyetle, eskileri kullanıp bir şeyler yapayım diyorum..





İşte bizim evin yaz halleri.. Denizden çıkıp gelinmiş, soğuk içecek bir şeyler hazırlanmış.. Islak peştamallar kuruması için asılmış... Püfür püfür zamanlar anlayacağınız.. Bu arada peştemal koleksiyonum son hız artmaya devam ediyor.. Buradakiler Denizli Concept ten.. Firmaya bu isim ile facebook ve instagram da ulaşabilirsiniz..


Finally hot summer days arrived to Datça.. Its really surprising that  it was like early spring just couple days ago.. Yesterday while we were visiting my aunts becouse of Eid, thermometer of the car was showing 44C... 

During days like that we are enjoying long swims, cold drinks, lots of books and of course sweet naps under the shadows.. This is our small balcony which is not taking the direct sun during afternoon hours.. Although I need better and comfortable sitting places here, it is really a heaven in these long hot summer days as our larger balcony is directly taking all the afternoon sun...

My already large Turkish towel collection is still growing These two sweet ones are from a company named Denizli Concept.. You could find them at facebook and instagram under the same name..











6 comments:

  1. Size de iyi bayramlar . Küçük balkonunuza neler yapacağınızı sabırsızlıkla bekliyorum :)

    ReplyDelete
  2. Hello, I would like to e-mail you but can't find your emailaddress on your blog. I would like to get in contact with you a.s.a.p to talk to you about a blogger week I'm organizing in Datca. We are coming to Datca with a group of bloggers. Would be nice to collaborate with you in planning something nice. You can reach me via my blog 30s Magazine, my instagram @louisedemir or my twitter @30smagazine. Hope to hear from you soon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Louise you can reach me from atastaban@yahoo.com

      Delete
  3. Çok ilginç ve güzel bir bloğunuz var. Yazı için de teşekkürler.
    Siteniz çok güzel. Blog arkadaşı olmak isterim. Sitemi ekler misiniz ? Ben de sizi ekliym.

    ReplyDelete
  4. Merhaba, bir süredir bloğunuzu takip ediyorum ve hem yazılarınızdaki samimiyeti, hem de fotoğraf kalitesini çok sevdim. Çekimlerinizde nasıl bir fotoğraf makinesi kullanıyorsunuz acaba? Ben de bir dekorasyon bloğu tutuyorum, ilginizi çekerse beklerim.
    birdekorasyontutkunu@blogspot.com.tr

    Sevgiler,

    ReplyDelete