Sunday, January 27, 2013

İyi Haftalar





Kış ortasında sıcak yeri bulunca bütün çiçeklerim yaz geldi zannetti...Neredeyse hepsi şıkır şıkır süslendi...İstanbul'a kar gelmiş, Datça'ya de soğuk havalar geliyor diyor sevgili...Bu hafta anlaşılan yine içerilerdeyiz. Karlı bir günde işten dönerken Nispetiye Caddesinde, Akmerkez'in bir ucundan diğer ucuna araba ile 1,5 saatte gittiğimi hatırlıyorum da....Umarım tüm çalışanlar fazla sıkıntı çekmeden işe gider gelirler.

Herkese Datça'dan İyi Haftalar

7 comments:

  1. O ne güzel renk öyle. Eskiden sevmezdim ben sardunyayı. Sorna sonra sevmeye başladım, ne den hoşlandığını anladıkça, nesıl bakıldığını bildikçe içim ısındı. Şimdi evin içinde geniş çerçeve içlerim olsa kesin dizerim bir iki tane.
    Bu arada soğuk şöyle bir uğradı gitti İstanbul'a, sanırım oraya geliyor:)

    ReplyDelete
  2. selam.Evet kışında sardunya çiçek açarmış evin içinde.Camlarda çok hoşuma giderdi kışın açan sardunyalar.Benim sardunyada çiçek açtı.Ben bunu evde uygun ışık ortamına bağlamıştım.Siz havalara.sizin ki sakız sardunya mı?Resimlerden çıkaramadım

    ReplyDelete
  3. Ne kadar güzelmiş sardunyalar. İçim açıldı :)

    ReplyDelete
  4. Çok güzel açmış. Bizimde açıyor ama bu kadar değil. Seyrine doyum olmaz onların şimdi.
    sevgiler

    ReplyDelete
  5. I love Geranium. This one has so nice colors. Even looking to the flower I have a better day:)

    ReplyDelete
  6. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Sizler de istanbul pimapen tamiri ve pimapen tamiri sitesinden ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

    ReplyDelete