Thursday, February 14, 2013

Sevgililer'e



Bugüne fırtına ve soğuk bir hava ile başladık buralarda. Akdeniz bile koyu lacivertlere büründü, ama bugünün hatırına sıkı sıkı giyinip sabah kahvaltısından önce bu gülleri buldum. 

İlki sevgiliye....Geçenlerde bir yerde okudum. ''Birinin ilk aşkı olmak harika olabilir ama son aşkı olmak kusursuz ötesidir'' diye yazmış... Kusursuz ötesinin de ötesi her halde 16 yaşındaki ilk aşkınla, 26 yıl sonra tekrar karşılaşmak ve ona tekrar aşık olmaktır. Böylelikle ilk aşkı da , son aşkı da tek bir gül ile kurtarabilirsiniz :))

Diğer ikisi ise tabiki benim tüylü kızlarım Hera ve Hestia'ya..Onlarsız hayat tabiki olur du, hatta belki dahada rahat olurdu ama asla bu kadar sevgi dolu ve renkli olamazdı..



 We have started today with storm and cold weather, even the Mediterranean turned into a dark blue, but for the sake of today I ignored the weather and found these roses..

The first one is to the love of my life...Recently I read a quote somewhere. It says ''Being someone's first love maybe great but to be their last is beyond perfect'' Well beyond ,''beyond perfect'' could be falling in love for the first time at the age of 16 and  then falling in love again with the same man 26 years later.. As a side benefit you could save the day with a single rose for your first and last love :))

The other roses are for my fury girls Hera and Hestia..It is possible to have a life without them and it might be easier but definitely not full of love and colour as it is now...






5 comments:

  1. nazar değmesin, gerçekleşen bir masala tanık olmak çok güzel :-)

    ReplyDelete
  2. Ne güzel yazmışsınız:))
    Sevgileriniz daim olsun...

    ReplyDelete
  3. Güller harika, hikaye ondan daha harika:)

    ReplyDelete
  4. Sanırım bu durum seni bir masal kahramanı yapıyor...zaten masal gibi bir diyarda yaşıyorsun,birde bu hikaye...hayatın hep böyle güzelliklerle dolu olsun :) sevgiler

    ReplyDelete