Friday, August 30, 2013

Balkon Keyfi...



Bali'deki otelin kapısından çıkıp, Datça'ya ulaşmamız tam 30 saat sürdü..Uçaklar ve havaalanlarında geçen uykusuz ve gripli hallerden sonra nihayet sevgili evimize ve püfür püfür esen Datça'mıza kavuştuk..Biliyormusunuz  bu seyahatin sonunda artık yaşlanmaya başladığımı düşündüm...Eskiden olsa, havaalanından direk işe gider, biri sabahtan, biri de öğleden sonra iki toplantı kotarır, akşama da şıkır şıkır eve döner bavullarımı açmaya başlar, normal hayatıma hemen dönerdim...Ama şimdi öyle mi bavullar ve yıkanacak çamaşırlar beni üst katta bekliyor ve hala çok yorgun ve hafiften hastayım ama şimdi balkon keyfi zamanı..

Önümüzdeki postlarımda bol bol Endonezya esintileri yakalayacaksınız..Şimdilik bol yeşillik, çiçekler ve hemen vazoya dönüştürdüğüm yeni mumluğumla buradayız..


It took 30 hours from hotel at Bali to reach our home at Datca..After sleepless hours at airplanes and airports we are finally at our windy and cool Datca... After this trip, I thought that I am getting older.. In the old days after such a long trip I remember going to my office directly from airport, handle two meetings; one in the morning, one in the afternoon and then return home at night as it was a usual day..Now I still feel so tired and a huge pile of laundry is waiting me upstairs as well as a suitcase to open..But now it's time to relax at our verandah..

In my coming posts, you will probably see lots of things that will inspire Indonesia..For today, there are lots of green, flowers and my new candle holder turned into  vase...






19 comments:

  1. Vazoya bayildim. Cok yakismis yerine de ciceklere de. Yorgunluk ve yaslanma ilintisi benim icin de cok tanidik.Iyi dinlenmeler :

    ReplyDelete
  2. Evinize hoş geldiniz. Cennet köşe Datça oksijeniyle size bir güzel karşılama yapar ki,kısa sürede tüm yorgunluklarınızdan kurtulursunuz bence. Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Çok merak ettiğim yerlerden izlenimlerinizi keyifle izleyeceğime eminim. Sevgiler...

    ReplyDelete
  3. hoşgeldinnnnnnn faceden sonra buradada bir hoşgeldin diyeyim öncelikle:)
    vallahi vazoyamı bakayım atmosferemi bilemedim,bütünüyle dergilerden fırlamış gibi kareler:)bu kadar zevkli bir insan asla yaşlanmaz benceeee:)

    ReplyDelete
  4. Hoşgeldiniz!
    Biri bana yorgunluk mu dedi ?

    ReplyDelete
  5. Hoşgeldin Ayşegül abla...Gezdiğin gördüğün yerleri merak ediyoruz bizleri çok bekletme olur mu?Balkon keyfi,balkonun yine her zamanki gibi şahane.Sen yokken benim için çok güzel gelişmeler oldu.Birincisi bu ayki Kendin Yap dergisinde röportajım var ikinci 4 eylül çarşamba günü Trt 1'e konuk oluyorum.Blogta bile daha duyurmadım ama sana yazmışken içimde tutamadım ve bu güzel haberleri seninle paylaşmak istedim. :)

    ReplyDelete
  6. herhalde insan ömrünün sonuna kadar sıkılmadan bu balkonda oturabilir..

    ReplyDelete
  7. Evinize hoşgeldiniz , resimler harika . Endonezya paylaşımlarınızı merakla bekliyorum.
    Sevgiler.

    ReplyDelete
  8. hoşgeldin ...yorucu bir yolculukmuş....30 saat çok uzun bir süre kim olsa yorulur,kendine yüklenme yaşlandım falan diye...yok öyle bir şey 😊 ve lütfen azıcık dinlen ve hemen gezi fotoğraflarını paylaş...yola çıktığından beri dömeni bekliyorum desem:) bu arada balkon demişsin ama bana bir balkondan çok daha fazladı gibi geldi..tekrar hoşgeldin..sevgiler

    ReplyDelete
  9. Hoş geldiniz hem sahildeki evinize hem de netteki evimize...Tatilde olduğunuzu şimdi öğrendim.Paylaşmış olduğunuz birkaç fotoğraftan ne kadar çekici ve güzel bir tatil yaptığınız belli.Dinlendikten sonra bol fotoğraflı anlatımlarınızı bekliyorum.Bu arada mumluk da süpermiş

    ReplyDelete
  10. Ayşegül hoşgeldin, Allah içinize sindirsin!
    Yeni yazılarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Sevgiler

    ReplyDelete
  11. Oh sefanız olsun. İnsanın evi gibi var mı.. Harika gezinizin arkası çok gelsin! Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

    ReplyDelete
  12. geçmiş olsun.insanın evi gibisi yok.hele bu ev datça gibi bir yerde olursa:)

    ReplyDelete
  13. Hoşgeldiniz.
    Foto ları bekliyos.

    Meraklı anne

    ReplyDelete
  14. Hoşgeldinnnn:)

    Hemen yeni fotoları bekliyoruz o zaman.
    Bshçeye de bayıldım. Tam dinlenmelik. Sevgiler..

    ReplyDelete
  15. What pretty and relaxing setting! I love your little vase and those cocktails look Fabulous! You should consider joining in for Fresh-Cut Friday. This would be a wonderful addition.

    Enjoy your weekend!
    ~Liz

    ReplyDelete
  16. Gorgeous garden setting, Love the pressed tin vase! I do appreciate you sharing with Home and Garden Thursday,
    Kathy

    ReplyDelete
  17. çok şahane ,bayıldım.biz henüz sevgili eşimle yolun ortasındayız size göre.içim gitti ama,çok samimiyim

    ReplyDelete
  18. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Sizler de istanbul pimapen tamiri ve pimapen tamiri sitesinden ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

    ReplyDelete