Wednesday, December 18, 2013

Yılbaşı hazırlıklarına devam : Kolay çelenk yapımı..


Bizim evin her köşe bucağı yavaş yavaş yılbaşına hazırlanıyor..Dün yine bahçeden biraz yeşil dallar toplayıp şömineyi süsledim..





Hangi mevsim olura olsun evin içindeki aksesuarları değiştirmeyi çok seviyorum. Ara ara da yeni bir şeylerde alıyorum tabii..Bu yılbaşı bu tenekeden yapılmış geyikli mumlukları Migros'dan aldım..Fiyat ise sadece 3 TL.. Bence kaçırmayın derim...


Yine yeşil dallardan yaptığım çelenk için ince bir elbise askısı ve yeşil çiçek teli kullandım.. Askıyı çok düzgün bir yuvarlak yapamadığım için, çelenk çok düzgün olmadı ama tellerle yapımı kesinlikle çok kolay...


19 comments:

  1. özene bezene yaptıklarınızı çok seviyorum,
    gözüme şenlik oldu
    çok sevgiler

    ReplyDelete
  2. Ben bu yıl " en güzel yılbaşı evi " ödülünü sizin eve verdim !
    Geyikler gerçekten de alınası ama inan ki evde artık yer kalmadı,hani diyorum bizim buralarda da Garage Sale adeti olsa da evdekileri verip yenilerine yer açsak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nilgüncüm benim hep yapmak istediğim bir şey biliyor musun bu garage sale. Bu yaz pazar günleri bizim sitede başlatırsam, atlar gelir misin:)

      Delete
    2. Bende çok istiyorum garage sale tarzı satışlar..Bizim burada Datça'da bit pazarı diye facebook'da kapalı bir grubumuz var..Küçük bir grubuz ama bayağı şey çok uygun fiyatlara el değiştiriyor.. Acaba biz blogger'larda kendi aramızda böyle bir grup mu kursak ne dersiniz?

      Delete
  3. o şöminenin başına oturur, bir daha da kalkmam! Bu da böyle biline yani:)

    ReplyDelete
  4. Eviniz çok güzel çok zevklisiniz ,o geyikler varya İst pendik Migrosta 8,90 tl bugün almıştım,kafama takıldı ...sevgiler.GÜRŞEN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok şaşırdım Gürşen, arada çok fazla fark var..... Ben 3 tl ye aldım hatta söyleyince annem ve arkadaşlarıda kalanları anında talan ettiler..

      Delete
    2. Ayşegül annem de bu mumluklardan 8,90'a almıştı, ben de yazdığın fiyatı görünce şaşırdım..yoksa Datça'ya torpil mi geçiyor Migros:))
      Bu arada Garage Sale bana da uyar.

      Delete
  5. Çok sade ve şık olmuş. Ama bence siz daha eklemeler yapasınız :))

    ReplyDelete
  6. ne kadar keyifli bir şömine burası çok da güzel dekore etmişsiniz ellerinize sağlık. çelenklerle ilgili size bir teklif yapmak isterim. Kendi aramızda bir yılbaşı kapı süsü yarışması düzenledik. gayet amatörce ama ortaya harika şeyler çıktı. Sizin de ürününüzü görmek isteriz. Son katılım 25 aralık.
    keyifli kış günleri dileklerimle...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bu yaptığım çok acemice bir şey oldu..Eğer 25 Aralığa kadar yeni bir şey yaparsam katılırım..Yoksa bir dahaki seneye :))

      Delete
  7. Ben susleyemiyorum evi yilbasi nedeniyle cunki evimde dort yaramaz pati var hemen saldirirlar, marketden gelen posetleri de burunlamasalar patilemeseler mutfaga aldirmazlar)))))

    ReplyDelete
  8. şu çelengi yapmadan önce göreydim iyiydi:) ne güzel,sade olmuş..kolaymışta..bende uğraştım da uğraştım..ellerine sağlık

    ReplyDelete
  9. Tebrik ederim yine cok harika seyler gerceklestirmissiniz. Yilbasi celenkini cok sevmeme ragmen begenecegim bir sey bulamamistim, sayenizde kendi zevkime gore yapmayi deneyecegim ;)

    ReplyDelete
  10. Bu sene yılbaşı ağacı için kimse sesini çıkarmayınca, ben de sesimi çıkarmadım. Hayatımda güzel izler bırakan bir yıl oldu 2013 aslında; oğlum istediği okulun sınavını kazandı, ben uzun zamandır düşlediğim eve taşındım falan...
    ama yine de 2013 etrafıma çok güzellikler katmadı gibi hissediyorum.
    Çekip gidenler çok oldu aramızdan, nasıl desem 2013 gidiyor ama bir keskin bir pas izi de bırakıyor hayatımızda.
    Aydınlık, güzel bir blog Sahildeki Ev. Belli ki ev sahibesi de heyacanını her daim yanında taşıyor.
    Mutlu bir yeni yıl diliyorum. Eskisini aratmasın, güzellikler taşısın bize.
    Sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. İyisi ile kötüsü ile hayatlarımız devam ediyor Özlem..Umarım yeni yıl umutlarımızın daha arttığı bir yıl olur..Bende sana mutlu bir yıl diliyor ve sevgilerimi gönderiyorum..

      Delete