Friday, February 28, 2014

Instagram ile Şubat...

Hep söylediğim gibi kış ve bahar ayları Datça'nın en güzel zamanları..Doğa burada kış uykusuna yatmıyor, belki biraz şekerleme yapıyor o kadar.. Yaz ise hem çok sıcak, hem çok kalabalık hemde sulanan bahçeler hariç her yer neredeyse sapsarı.. 

Ama şimdiler de öyle mi? Her gün farklı bir renk, denizin mavisine karışarak boy göstermeye başlıyor.. Bize de o renkleri hayatımıza katmak kalıyor.. Şubat ayı yazdan kalma günleri, kışın en soğuk günleri derken hızlı geçti.. Fırsat buldukça yürüyüşler yaptık, her yürüyüşten çiçeklerle döndük, geceleri ise şömine keyfimiz devam etti.. İşte bir kaç kare ile Şubatta Datça, Akdeniz'in kışı ve biz..

Bizi instagramdan takip etmek isterseniz..
Benim kullanıcı adım : Sahildekiev
Sevgilinin kullanıcı adı: Behceterz


Although most people come to this area for their summer vacations, I always say that summer is the worst season here. Its crowded, its hot and except the irrigated gardens, color of the nature is mostly yellow.. However, nowadays a new color is appearing everday and we are trying to bring them to our life, our home..

February went so quickly.. We took many walks at the beach, picked all kinds of flowers and enjoyed the warmth of our fireplace at nights.. As always winter is magnificent in the Mediterranean. Here are, us and Datca in February with couple instagram shots..

If you want to follow us
My instagram is : Sahildekiev
Hubby's instagram is: Behceterz






















10 comments:

  1. Love it. You get to see the real bones of a place without the tourists. Beautiful spot.

    ReplyDelete
  2. ne güzel bi gezinti oldu,teşekkürler

    ReplyDelete
  3. Fotoğrafların hepsi birbirinden güzel! Hele içindekiler...Datça, doğa, Hera, Hestia, eviniz... Böyle bol fotoğraflı postlar bizler için de harika oluyor.

    ReplyDelete
  4. Ben de sahilleri kalabalıklardan önce kalabalıklardan sonra severim, K.Ö. ve K.S. yani, en fenası ortasıdır zaten :))

    ReplyDelete
  5. Ayşegülcüm deniz fotoları çok güzel .bende denizli yerde büyüdüm ama evlenince değişti .denizin verdiği huzuru hiçbirşey vermiyor.resmen terapi.çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum,kalabalıktan uzak ve medeniyete yakınsınız. şehirler çok kaotik oldu.bende birgün inşallah kıyı kasabasında( beyaz türklerle) yaşarım.antakya malesef sınır komşusunun akınına uğradı ve dokusu bozuldu.derin konulara girmeden ,antakyadan çok sevgiler didem,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok üzüldüm Antakya'nın haline, halbuki ne kadar severim orayı :((

      Delete
  6. Fotoğrafları ne çok beğendiğimi anlatmak için kelime bulamadım inanın. O deniz beni benden alıyor hele o çiçekler. Bir de şezlonglarda oturmuşsunuz ya bayıldım. Hep öyle hayaller kuruyorum ben, denize nazır bir evim olsa denizin kokusu eve dolsa, sonra şezlongumu açıp kitap okusam o maviliğe karşı, yazın yürüsem sahilde, desenli örtümü serip uzansam kumsala plaklarımı dinlesem. Sanırım ben orada olsam şu anda uğraş verdiğim kitabımı çoktan bitirmiş üzerine de birkaç tane yazmış olurdum:) Umarım bir gün bu hayalim gerçek olur, zira düşününce gerçekten başka bir şey istemiyorum..
    Unutmadan kedime yaptığı türlü komiklik ve şirinlikler için eylemlerine uygun olarak harfler verip sesleniyorum. S kedisi mesela sırnaşık oluyor, k kedisi kol kedisi, kollarımıza yapışık uyuduğu için. Sizin kediş de sepet kedisi olsun bugün benim için:) Öpüyorum çok..

    ReplyDelete
  7. Merhabalar,uzun süredir bloğunuzu hayranlıkla izlemekteyim,çekinerek ama dayanamayarak soracağım,lütfen yanlış anlamayın,datça'daki oturduğunuz ev sanırım bir sitenin içinde,bu hangi site acaba öğrenebilirmiyim?,teşekkür ederim,levent

    ReplyDelete
  8. Ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüyorum her baktığımda sayfanıza benimde hayalim böyle bir yerde yaşamak..aman nazarım değmesin.sağlıkla,mutlu ,umutlu nice güzel günler dilerim..:))

    ReplyDelete