Friday, April 25, 2014

Sağlık olsun..


Var olduğunda en kolay kanıksadığımız şeylerden biri de sağlığımız sanırım.. Halbuki her sabah kalktığımızda, kocaman kocaman şükretmemiz gereken tek şey de belki o.. Son iki gün salondaki koltuğa kıvrılmış, sürekli ağrı kesiciler alarak geçti benim için.. Dışarıdaki şıkır şıkır güneş, çiçek böcek hiç biri umurumda olmadı.. 

Bu sabah ise uyanınca baktım, her şey geçmiş, normale dönmüşüm.. Ağrının tamamen bitmesi ne büyük bir mutluluk değil mi? Biraz kendimi derleyip toparladıktan sonra, evin her daim en dağınık yeri çalışma masamı toparladım, bahçeden bir kaç dal zakkum kestim..Ortalık ve ruhum yavaş yavaş keyiflenmeye başladığı için fotoğraf çekeyim dedim ama içeride istediğim aydınlığı yakalayamadım.. Tripod kurmayla uğraşmaktansa masanın üzerindekileri balkona taşıyıverdim.. Tembel fotoğrafçıyım işte ne yapayım..

Ben yine çiçeklerime böceklerime döndüm anlayacağınız ve şimdiden hepinize missss gibi bir haftasonu diliyorum..


I think its so common to take our good health as granted when we are feeling well. It is probably the only thing we should be grateful every day, every second.. I spent the last two days on the couch, most of the time in a fetus position and taking lots of pain killers... I was unable to do the simple things or enjoy the simple pleasures..

Thank God its over today and I started to sort myself as well as my always messy desk.. I picked some oleanders from the garden but as the photos I took inside did not come out well, I moved the contents of my desk outside.. Sorry but I feel so lazy to set the tripod...

It's so good to be pain free again, and I wish you a great weekend..






14 comments:

  1. geçmiş olsun Ayşegül...bugün de ben hastayım...sanırım bahar çarptı bizi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sana da geçmiş olsun Sibel..Bir an önce toparlanalım da şu güzel günlerin keyfini çıkartalım..

      Delete
  2. Çok geçmiş olsun, artık iyileştiğinize göre güzel havanın keyfini çıkarın :) Fotoğraflar çok mutluluk verici, kediye de bayıldım...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotoğraf çekerken ne zaman yastıkları temizleyip, kabartsam, hemen gelir oturur zaten.. Keyfine çok düşkündür :))

      Delete
  3. Çok çok geçmiş olsun. Bende hep aynı şeyi düşünüyorum. Bugün çok sıkıcı, akşam olmadı laflarını ediyor herkez. Mırıldanacağımız sebepleri görmektem mutlu olacağımız şeyleri kaçırıyoruz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne kadar haklısın... Bir tarafımız ağrımadan falan bunu hep hatırlamamız lazım işte..

      Delete
  4. I hope you are feeling much better! That's a fish by Geninne right? AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ariadne and yes you are right the fish is from Geninne.. She is amazing isnt she?

      Delete
  5. çok çok geçmiş olsun,sağlık en değerli hazine

    ReplyDelete
  6. Çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Sevgiler...

    ReplyDelete
  7. Çok geçmiş olsun sevgili blog komşum!
    Bu ara kiminle konuşsam "biraz hastayım " diyor ,bahar gelince iyi hoş da böyle ufak tefek hastalıklar başgösterebiliyor işte.
    Umarım geçer gider bir daha da uğramaz hastalık.
    Fotoğraflar yine iç açıcı ama güzel kız Hestia çiçekleri gölgede bırakıyor bilesin :)
    Sevgiler mutlu hafta sonları ♥

    ReplyDelete
  8. Annem göğüs kanseri olduğundan bu yana sağlık üzerine daha fazla düşünür oldum. Daha çok önemsiyorum. Hep lafta kalıyor sağlık üzerine söylemler. Hastalanınca ahlayıp vahlıyoruz ama sonrasında sanki o günler yaşanmamış gibi oluyor. Bizde iki gün önce zehirlendik ufak çaplı da olsa. Burada en korktuğum şey hastalık çünkü sağlık sistemi yok. Öyle korkuyorum ki birimize bir şey olacak diye. İki gündür uyku uyumadım stresten düşünmekten. Sağ salim bir dönsek şurdan ahhh.. Sağlık olmayınca her şey ne kadar boş, anlamsız. Çok geçmiş olsun size de umarım şimdi çok daha iyisinizdir.
    Sevgilerimle

    ReplyDelete