Monday, May 5, 2014

Balkon hayatı..


Ben genellikle blogda yayınlayacağım fotoğrafları sabah saatlerinde bizim ön balkonda çekerim.. O saatlerde ışık çok güzel oluyor. Bu sabahta planlarımda kahvaltı sonrası biraz çiçek böcek fotoğrafı çekmek vardı ama an itibarıyla hava şakır şakır yağıyor, deniz ve gökyüzü grinin tonlarında birleşmiş, kızlar ve bizde eve kapandık oturuyoruz.. Ön balkondaki masaların üzeri naylonla örtülü, arka balkondaki hasırlarda üst üste yığılmış durumda. Anlayacağınız fotoğraflık pek bir durum yok şu anda bizde..

Aslında bu yıl balkonları biraz erken açtık, çiçeklendirme işini biraz öne çektik.. Çünkü geçen hafta Evim dergisi ile bizim evde çok keyifli bir çekim yaptık.. Sanırım sonuçlarını Haziran sayısında görebileceksiniz.. İşte onlar gelmeden balkonu açtık, çiçekledik, böcekledik..Bugüne de başka fotoğraf olmadığı için, balkonu açtığımız gün çektiğim bir kaç fotoğrafla size iyi haftalar diliyorum..


I usually took my photos for the blog in early morning hours when the light is so good.. This morning I planned to take some photos in our verandah however as of now, it is raining hard, the weather is grey as well as the sea.. Very boring day as we couldnt go outside..

This year we openned both of our verandahs a bit early as Evim magazine made a photo shooting at our house last week.. While we were preparing the verandahs, I took some photos and as I dont have any new ones for today, I am wishing you a great week with photos from the last week..






16 comments:

  1. Beyaz ve mavinin uyumu harika. ben de şimdi benim balkonu çekmeye gidiyordum.Evim dergisini de önümüzdeki ay alayım.Sevgiyle kalın.

    ReplyDelete
  2. Harikaaa:))) Haziran ayı evim dergisini hemen alacağım:) zaten hiç kaçırmam:)

    ReplyDelete
  3. ah ne güzel bi haber Ayşegül...keşke şimdi değilde,ay sonuna doğru söyleseydin,şimdi bi ay merak edip durucam:)) bu balkona zaten hastayım,böyle hestia lı,hera lı görünce daha bi seviyorum:)

    ReplyDelete
  4. ne harika bir haber:-)zaten fotograflariniza bayılıyorum haziran evim sayısını sabırsızlıkla beklicem sevgiler....

    ReplyDelete
  5. fotoğraflara bakarken bile huzurla doldum, böyle bir evde uyanmanın verdiği enerji gün boyu bitmez, çok şanslısınız :)

    ReplyDelete
  6. hera ne güzel uyumuş öyle:))
    sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hera her koşulda horlaya horlaya uyumayı çok sever..:))

      Delete
  7. ben de mobilyalarımı senden aldığım ihamla beyaza boyadım süper oldu ve sandalye kumaşlarımı da değiştireceğim uzun zamandır ne tür bir renk olsa diye düşünürken şimdi buldum baya bir senden çalıntı olacak ama puantiyelere bayıldım :))) Bu arada bir şey dikkatimi çekti sormadan edemeyeceğim Ayşegül; cevap olarak direkt "sana ne Ünver" diyebilirsin ; panjurlarını ve pencere pervazlarını beyaza boyamayı düşünüyor musun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En büyük yarama parmak bastın Ünver. Bu panjurlar ve pervazlar evde her halde en sevmediğim şeyler.. Ama bir sitede yaşadığımız için bazı renk kurallarına uymamız lazım. Bana kalsa hepsini açık maviye boyayacağım.. Ama önümüzdeki sonbahar boya badana yapılırken hiç olmazsa etkisi azalsın diye panjurları kaldırtacağım.. Sana mavili beyazlı, harika olduğuna inandığım balkonunda bol bol keyifli anlar diliyorum..

      Delete
  8. Ne güzel bir haber:)
    Evim dergisi bu evi çekmeseydi çok şey kaçırırdı zaten:) kimler geldi sana, ibrahim ve günseli mi? engin mi?
    Sabırszılıkla bekliyorum bende.
    Bir de hep kendimiz çekiyoruz ya, bir de başkasının gözünden evi görmek çok enterasan bir duygu Ayşegül. Başkasının evi gibi:)


    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Bizim evde en çok sevdiğimiz şeydir balkon keyfi. Neredeyse yılın yarısını balkonda geçiriyoruz. Bizim ev biraz dağa yakın olduğu için, havası bir başka. :) Evim Dergisi merakla beklensin o halde :)

    Sevgiler

    Ersin...

    ReplyDelete
  11. ablacım dün tanıştık seninle,senin haberin yok tabii. Ablacım dedim ama senden bi hayli küçüğüm ama keşke ablam olsaydın da o eve gelip bol bol kalsaydım. O güzel gözlü kızlarını bi güzel mıncıklasaydım. Bayıldım onların gözlerine. Senin o huzurlu yuvana. O muhteşem fotoğraflarına. Sen bir harikasın yaa. "Sevgili" çok şanslı. Kıymetini bilsin senin. İkinizi de evinizi de, kızlarınızı da takip edicem. Görüşmek üzere. Haa bu arada ben Egeliyim, o sevdiğin emaye tabaklardan bulursam göndericem sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sezgi'cim bu güzel ve sımsıcak yorumun için çok teşekkür ederim.. Umarım bir gün yolun buralara düşer hem tanışırız hem de bizim kızları bir güzel mıncıklarsın:)) Datça'dan kocaman sevgiler gönderiyorum..

      Delete
  12. Ayşegül sayende uzun aradan sonra Evim dergisi alacağım sanırım..:)
    Bu fotoğraflar da harika görünüyor.
    Sevgiler

    ReplyDelete
  13. fotoğraflara bayıldım :)))9

    ReplyDelete