Friday, July 4, 2014

Minik Kuş / Little birdy..

Dışarı çıksam rüzgardan sersem oluyorum, deniz suyu ise buz gibi.. İçerler ise adeta hamam gibi sıcak, öğleden sonraları kolumu kaldıracak halim olmuyor.. Havadan yana biraz mızmızım anlayacağınız bu sıralar.. Ne yalan söylemeli ben aslında yaz ayını çok sevmem, sıcağıydı,rutubetiydi neredeyse bütün enerjimi alıp götürüyor.. Halbuki baharlar öylemi? Hava limonata gibidir, deniz de şerbet.. Nefis yani..

Bu küçük kuş sevgili Ayda'nın  etsy dükkanı deconohut'tan uçtu uçtu, Datça'ya kondu.. Nasıl güzel bir şey değil mi?  Ellerine sağlık Ayda, ailecek çok sevdik.. Şimdilerde ne kadar kaçırsam da, kedi Hestia'nın yastığı oldu.. Uyuyacağı zaman mutlaka gelip poposunu ona dayıyor..

Bugünlük benden bu kadar, Bu sıralar pek fotoğraf çekemiyorum ama kendimi zorladığımı da bilin:))

Hepinize buradan kocaman sevgiler gönderiyorum.. 



Its so windy outside and so hot inside.. Nowadays its the dilemma of summer around here.. It's not fun to go to beach when its so windy and I am barely doing anything inside because of the heat.. I have to confess that I am actually not a big fan of summer.. Spring and autumn at the Mediterranean are definitely my favorites..

This little birdy flew from the lovely etsy shop of very talented Ayda... Its so cute isnt it? Lately its the favorite pillow of our cat Hestia.. Somehow she loves to sleep on it.. 

Sending you lots of love from here..




8 comments:

  1. çoş şirin bir yastıkmış,cıvıl cıvıl kumaşı var :) Hestia haklı valla ne denir ki
    sevgiler

    ReplyDelete
  2. Tam sarılmalık

    ReplyDelete
  3. Bizim yatak örtümüzün kumaşıyla burada böyle karşılaşmak süpriz oldu bana:) nasıl güzel bir kuş olmuş, gelmiş oraya konmuş:)

    ReplyDelete
  4. Bir sonbaharcı olarak destekliyorum seni, en iyisi bu bahar kuşuna sarılıp, baharın geri dönüşünü hayal etmek, tam evine uygun olmuş, bu kadar olur..Güle güle kullan..

    ReplyDelete
  5. ayda'nın ellerine sağlık, seninde bu kareleri çekip bizimle paylaşan gözlerine sağlık, ailece güle güle kullanın. o kadar şiddetli rüzgar var ki; cam kapı açık, evin içi kumsala döndü :) tozdan, topraktan...kapasam sıcak, yani sevgili komşum havadan yana aynı durumdayız...

    ReplyDelete
  6. Birden fotoğraflarda karşıma çıkıverince şaşırdım:) Sizin eve pek yakışmış bu minik kuş,Güle güle kullansın Hestia da:)) Uğur getirsin güzel evinize...

    ReplyDelete
  7. Çok şirin bir yastık ama bu :) Hestia'ya da nasıl yakışmıştır. Mutlu haftasonları :)

    ReplyDelete
  8. Ben o kuşu sevmez miyim.. Burada bir süre önce mavi kuşlar vardı. Artık göremiyorum:((

    ReplyDelete