Tuesday, April 14, 2015

Sarı - Mavi


Akşama yemekte kıymalı makarna olması, güzel bir sofra kurmaya engel olamaz değil mi? Hele Datça'nın sarı mevsimi artık iyice sonuna yaklaşmışsa.. 

Eh o zaman bizde soframızı kurar, pencereleri açar, mis gibi bahar havasını, denizin kokusunu içimize çeke çeke yemeğimizi yeriz bu akşam..

Sofralarınız hep mutlulukla dolsun, bereketli olsun...




Well, we have some spagetti bolognese for dinner tonight, but that doesnt prevent anybody to set a nice table isnt it?

Its almost the end of Datca's yellow season, so its time to set a table with mimosas and enjoy the lovely spring evening..











14 comments:

  1. En sevdiğim renklerin zamanı, senin eve de bir başka yakışıyor Ayşegül..
    Keyfiniz daim olsun..
    Sevgiler

    ReplyDelete
  2. yine harika resimler , harika bir sofra ellerinize saglik

    ReplyDelete
  3. Deniz havasını hissetim adeta yazınızdan :) Çok güzel. Afiyet olsun :))

    ReplyDelete
  4. Biz daha Muğla da balkonların kapısını açamadık..Siz açmış..mis gibi baharın kokusunu denizin kokusunu çekmişsin...Ohhhh sefanız olsun...Darısı başımıza..Ayrıca mavi ve sarı çok yakışmış sofranıza...Sevgiler...

    ReplyDelete
  5. Oh the bowl is so beautiful and the handbowl too!AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
  6. Datça mı dediniz. :( İnşallah bu sene tekrar gelmek kısmet olur. Sakinliğini, huzurunu özledim .Sofra ve resimler muhteşem. Ellerinize sağlık.

    ReplyDelete
  7. Sevgili Ayşegül Hanım,

    İsteyip de bir türlü gerçekleştiremediğim, beyaz ve mavinin birlikteliğini sizin evinizde görmekten çok mutlu oluyorum. Bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Eğer sizce bir sakıncası yoksa masanın üzerinde duran ve Fatıma Anamızın elini yansıtan objeyi nereden aldığınızı söylemeniz mümkün mü?. Çok beğendim. Bütün güzelliklerin arasında dikkatimi fazlasıyla çekti. Güzel yuvanızda tüm mutluluklar sizinle olsun. Hera'nın giriş kapısı da çok şık. Ankara'dan kocaman sevgiler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bir ay kadar önce Tunus daydık ve Fatıma Ana eli formlu tabağı oradan almıştım.. Ankara'ya sevgiler...

      Delete
  8. Maviyi ayrı sarıyı ayrı seviyorum ben, ikisi birlikte de harikalar ama tonunu iyi tutturmak gerek, mavi birazcık koyu, sarı birazcık cart oldumu bizim eve giremez:))
    O masada nice keyifli yemekler yiyin inşallah! Birini de benim için yiyin olur mu:))

    ReplyDelete
  9. Ortamdaki mobilyalar bembeyaz olunca ,sari ve mavinin uyumuyla butunlesmis adeta.

    ReplyDelete
  10. bu fotoğraflara bakıp oraya ışınlanmak istemeyen var mı merak ettim?

    ReplyDelete
  11. Böyle bir sofrada makarna değil; sadece peynir&ekmek bile yiyebilirim!
    Fatıma Ana formlu tabağa hayran kaldım.
    Sevgilerimle
    Ebru

    ReplyDelete
  12. Kocaman merhabalar, Bu güzel renklerle herşey ne kadarda güzel ve iç açıcı görünüyor. Zaten bloğunuz baştan sona bir harika hayranlığımı anlatmak için ne yazıkki çok sıklıkla yorum bırakamıyorum. Mesai saatlerindeyken işyerinde izin vermiyor sistem( bankacıyım) akşam evde ise neyle meşgul olacağımı şaşırıyorum . Ben bloğunuza güzellikleri paylaşmak dileğiyle kocaman sevgi demeti bırakıyorum lütfen kabul ediniz.

    ReplyDelete