Friday, January 1, 2016

Yılbaşı masası...


2016'nın bu ilk gününde hepinize kocaman kocaman sevgiler gönderiyorum...

Biliyorum 2015 de çok çalışkan bir blogger olmadım.. Deyim yerindeyse instagram çok rol çaldı blog'dan.. Ama bu yıl en azından eskiye göre daha çok post yazmaya niyetliyim.. 

Eee, niyet bu olunca çalışkan bir blogger ne yapar:)) Yılbaşı akşamı mutfakta yemekleri hazırlarken, bir taraftan da sofrasını kurar ve hava çok kararmadan iki arada bir derede sofrasının fotoğraflarını çeker ve yılın ilk günü bloğa koyar:))


Gördüğünüz gibi Aralık ayında Sahildeki Ev'de hüküm süren kırmızılara nispet, mavili grili bir yılbaşı masası hazırladım bu yıl.. Aslında yine kırmızılı bir şeyler yapmayı planlamıştım.. Ama biliyorsunuz 2015'in son gününe yurdumuzun pek çok yeri kar altında girdi.. Özellikle İstanbul'a kar yağdığı zamanlar Sevgili'nin yapmayı çok sevdiği bir şey vardır.. İnternetten İstanbul belediyesinin kameralarına bağlanır oradan yağan karı seyreder.. Bana da dakika dakika rapor verir.. Bak şimdi Kadıköy böyle, şimdi Bakırköy şöyle, Sancaktepe'de durum vahim gibi :)) Biz de kar özlemimizi böyle gideriyoruz işte ne yaparsınız..:))



Dün Datça'da çok soğuktu, hani buralarda kar yağmaz ama yağsa böyle bir havada yağardı her halde.. Sonuçta bu kar haberleri altında benim de aklıma Tante Roza'nın bu kar tanesi desenli tabakları aklıma geldi.. Durum böyle olunca kırmızılı masa planımdan vaz geçtim ve hemen evdeki masa örtülerinden peçetelerden bir şeyler uydurup, mavili bir masa kurdum.. 



Sonrasında Sevgili ile baş başa tüylü çocukların hepsi yanımızda keyifli bir akşam yemeği yedik.. Bol bol muhabbet ettik, hayal kurduk... Daha ne olsun değil mi?? 

Sağlıkla, keyifle, mutlulukla, huzurla geçirelim bu yılı.. Hele ülkemizin gündemi de bize biraz yardım ederse, her şey mis gibi olur...Süper olur...












11 comments:

  1. Ayşegül Hanım, sizin ve birkaç instagram arkadaşımın daha sayesinde en kötü günümde bile gülümsedim, umudumu kaybetmedim. Behçet Bey'in periscope yayınlarını da unutmuyorum tabii. Sayesinde Datça özlemimi gideriyorum, kendimi orada hissediyorum. İyi ki varsınız.
    Kar'ı çağrıştıran ama insanın içini ısıtan bir masa olmuş, yine çok zevkli. Umarım yeni yıl ve sonraki yıllar ülkemiz ve dünya için barış ve huzur dolu geçer. Tüm aileye sevgilerimle, mutlu yıllar :)

    ReplyDelete
  2. Yine muhteşem!
    Ben de kırmızıdansa açık renkleri özellikle beyazı seviyorum yılbaşı temalarında.
    Yeni yılda aydınlık ve sağlıklı günler dilerim.

    ReplyDelete
  3. Sağlıklı mutlu huzurlu geçsin yeniyılımız. Çok güzel paylaşımlarınız Ayşegül Hanımcım. Aylık yapılacaklar listesini bekliyorum. Müthiş kolaylık sağlıyor. Teşekkür ederim size ve eşinize harikasınız 😊❤

    ReplyDelete
  4. bir ay boyunca her yerdeki kırmızılardan sonra bu masa düzeni içimi açtı ayşegül:)
    mutlu yıllar olsun sahildeki ev'de yaşayanlara:)
    sevgiler...

    ReplyDelete
  5. Ne kadar güzel renkler :) Tertemiz görünüyor herşey :) Fotoğrafların kalitesi de bir başka güzel :) Hayranlıkla takipteyim :)

    ReplyDelete
  6. Beautiful photos - may I ask, how do you get them to appear so large? My very best greetings ...Claudia

    ReplyDelete
  7. Mutlu yıllar, fotoğraflarınızı çok seviyorum :)

    ReplyDelete
  8. Yıibaşı masanız çok keyifli ve güzel olmuş. Huzurlu mutlu bir yeni yıl dilerim.Sevgiler...

    ReplyDelete
  9. Özenli ve zarif! Mutlu seneler♥♥♥

    ReplyDelete
  10. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Sizler de istanbul pimapen tamiri ve pimapen tamiri sitesinden ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.
    ...

    ReplyDelete