Tuesday, April 12, 2016

Yeni turkuaz kızım...

Sanırım instagram ve facebook hesabımda paylaşmıştım ama burada yazmadım.. 1,5 ay kadar önce emektar bisikletim bir gece kapımızın önünden çalındı.. Bizim gibi yıllardır yaz kış kapı pencere açık yaşayanlar için ilk kez ciddi bir güvenlik sorunu olduğunu fark ettik.. Tabii hemen jandarmaya haber verdik, onlar da işi ciddiye aldılar, olay yeri inceleme birimi falan geldi ama ne yazık ki bulunamadı bisikletim..


Sıcak yaz aylarında çok sevmesem de ilkbahar ve sonbahar da bisiklet kullanmayı çok seviyorum, ve işte eskisi gidince geçenlerde yerine bu turkuaz kız geldi.. Hemen tabii arayıp tarayıp bir hasır sepet de buldum önüne.. Artık beklesin beni Datça yolları:))




Tabii benim meraklı farelerde her zaman yanımdalar.. Arkadaki kocaman kız da yeni geldi bizim buralara. Dünya tatlısı yumuşacık bir sokak köpeği.. Bizim Ares'in yeni kankası oldu.. Umarım kendi gibi şansı da güzel olur..



Let me introduce you my new turquoise girl.. About 1,5 months ago my old bicycle was stolen just in front of our house.. We always felt that we are living in a quite secure place so it was a rather hard blow.. So this girl is my new ride.. I love riding bicycle during spring and autumn months.. Summer months are rather too hot for cycling but now is the perfect time to conquer the roads with my new girl..







19 comments:

  1. Bayıldım hem rengine hem şekline hem sepetine ve birbirinden güzel karelere.İyi günlerde kullan Ayşegül Abla güzel anılar biriktir umarım sepetinde.

    ReplyDelete
  2. güle güle kullanın, modeli de rengi de harika

    ReplyDelete
  3. nereden aldınız acaba? Tam aradığım bisiklet :)

    ReplyDelete
  4. güle güle kullanın çok güzel miss gibi bir hava var sanırım oralarda darısı buraların başına ;)

    ReplyDelete
  5. Ne kadar şanslısınız. Keşke benim de bahçeli bir evim olsa ve ben de kızlarımla bisiklet sürebilsem. Çok kıskandım sizi ne yalan söyleyeyim.

    ReplyDelete
  6. Tchiboda da böyle turkuaz bir bisiklet vardı Ayşegül hanım . Tam sizlikti. Bu da çok güzel görünüyor. Saglik ve mutlulukla kullanın . Sevgiler....

    ReplyDelete
  7. Tchiboda da böyle turkuaz bir bisiklet vardı Ayşegül hanım . Tam sizlikti. Bu da çok güzel görünüyor. Saglik ve mutlulukla kullanın . Sevgiler....

    ReplyDelete
  8. Papatyalar ve sepet bisikletten daha çok dikkat çekiyor. Ama her şey birbirini öyle güzel tamamlamış ki.
    Blog adeta mutluluk saçıyor.
    Esenlikler dilerim.

    ReplyDelete
  9. Çok güzel hayvanları çok seviyorum bisiklet surmeyide geçen yaz öğrendim çok eğlenceli fotograflarinizda hayalerimi ve huzuru buldum :

    ReplyDelete
  10. İyi günlerde kullanın rengi ve sepeti ile çok güzel duruyor.

    ReplyDelete
  11. Love the flowers,a kind of daisy, I think. Your new bike is nice. Happy days in the nature!

    ReplyDelete
  12. ne kadar güzel bir manzara papatyalar çok güzel...

    ReplyDelete
  13. Güzel günlerde kullan Ayşegül, rengi çok güzel..

    ReplyDelete
  14. Cok guzel paylsşim olmuş papatyalar emeği geçenleri kutlariz. Seviyor sevmiyor..

    ReplyDelete