Monday, November 18, 2013

Crochet Coasters

Kimileriniz şimdiki hızımla ancak 2016 kışına bitirebileceğim battaniyeden haberdarsınızdır..Olmayanlar ise buraya bakabilirler...Gerçi artık boyutunu ufaltıp 2015 kışında kullanmayı hedefliyorum ama bu arada o biterse neler neler örerim diye gönlümden geçen bir sürü şeyi de, internette gördükçe bilgisayardaki fotoğraf dosyalarıma atıp duruyorum..En çok yapmak istediğim şeylerden biride tığ işi bardak altlıklarıydı..Tabii benim bu hızımla onlarda 2020 yılına falan hedefleneceği için, geçen gün İzmir'e gittiğimizde uğradığımız İKEA'dan bu örgü çiçekleri bulunca hemen üzerine atladım..İKEA bunların yama yada aplike olmasını uygun görmüş ama bence harika bardak altlıkları oldular..Sizce de olmamışlar mı?


Some of you may aware of the crocher blanket I am making..If not you could check it from here..But with my current speed it looks like I will be able to finish it for the 2016 winter..Eventhough I decided to shrink its size, its still targeted for next winter..In the meantime I have tons of crochet projects that I wanted to make..One of them was crochet coasters..But when I went to İKEA couple days ago, I found these knitted flowers..IKEA find them appropriate as patch or applique but for me they are perfect for coasters..Dont you think so?




13 comments:

  1. Bunlar yeni gelmiş sanırım
    1 ay önce yoktu :)
    1 bardak latte de ben alabilirmiyim :)

    ReplyDelete
  2. Renkler harika..Hangi bölümdeydi ben hiç farketmedim..

    ReplyDelete
  3. Tabiki de süper olmuşlar. Ama sen de en güzelini yaparsın bence ;)))

    ReplyDelete
  4. I will have to visit IKEA soon. I haven't seen these here though!AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
  5. Hııımm, ilk iş İkea'ya gidilecek, raftakilerin hepsi alınıp, dönülecek...Neler neler yapılmaz ki bunlarla...Harikasın...

    ReplyDelete
  6. ben herhangi bir objeyi işlevinin dışında kullanmayı, başka türlü değerlendirmeyi çok seviyorum..
    senin yamalar da harika bardak altlığı olmuş Ayşegül, çok beğendim, güle güle kullan..
    ah şu Ikea bir türlü açılamadı Antalya'ya -önceden showroom açılmıştı, daha büyüğü açılacak diye kapattılar:(- her İzmir/İstanbul turunda Ikea turları yoruyor artık..nternet satışı başladı ama her ürünü netten alamıyorsun ne yazık ki:/ bilhassa cam ürünleri..

    ReplyDelete
  7. Ikea da kumas reyonunda gormustum bende😊 kirlentten ote senin fikrin daha hos😘cok guzel olmuslar keyifle kullanin sevgiliyle🌹💐

    ReplyDelete
  8. Harika bir fikir, keyifli kullanmalar <3

    ReplyDelete