Friday, January 9, 2015

Happy Weekend..


Yazının başlığı mutlu haftasonları / happy weekend oldu ama siz onu aslında pek dikkate almayın derim ben.. İlk başta ''biri beni durdursun artık'' diye yazacaktım ama sonra biraz daha zarif olayım, herkese keyifli haftasonları dileyim diye düşündüm :))

Yoksa buzzz gibi soğuklarla geçen bu haftadan sonra durum vahim bizde.. Hiç tartışmasız dışarı çıkamamaktan, günlük yürüyüşlerimi yapamamaktan ve can sıkıntısından dolayı yaptığım pasta, börek - yemek, çörek - bilumum abur cubur  sonrası nette 2 kg fazlası ile gireceğim bu yeni haftaya..

Son eserlerimden biri de tarifini daha önce burada verdiğim çukulata parçalı kurabiye.. Bir kısmı ufak bir teşekkür hediyesi oldu, diğeri sizlere malum:))

Keyifli bir haftasonu diliyorum herkese.. 



Wish you all a great weekend with my chocolate chip receipe..


10 comments:

  1. Size de mutlu mutlu hafta sonları :) Kurabiyeler de çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık ;)

    ReplyDelete
  2. uffff, çok güzel gözüküyor tatlımmmm

    ReplyDelete
  3. Çok güzel gözüküyor, çatlak çatlak :)

    ReplyDelete
  4. Elinize sağlık .Soğuk havalarda ben de benzer duygular içindeyim. yürüyüş yapamama,evden çıkmama.,evde kurabiye yapma.. Bu duyguda yalnız olmadığıma sevindim. Bugün şeytanın bacağını kırıp çıkacağım.

    ReplyDelete
  5. Çokgüzel görünüyor ellerine sağlık...En kısa zamanda deneyecegim. Ncl

    ReplyDelete
  6. çok güzel olduğu belli harika görünüyor; ama ben en çok o cake tabağını sevdim nerden aldın acaba Ayşegül öğrenebilir miyim. Ünver

    ReplyDelete
  7. This was lovely thanks for writing this

    ReplyDelete