Friday, May 22, 2015

Her eve bir marin köşesi lazım...

Kimi yerlere yaz gelmiş, kimisinde köşe başında.. Deniz kenarında olmayanlar şöyle üfül üfül sahil kenarlarını özlüyordur. Sahil kenarında ki ben bile feci yaz hallerine girdim.. Sabahları ve akşamları halen serin olsa da illaki şort ve parmak arası sandaletlerle dolaşacağım diye direniyorum..

İşte tam da bu zamanlar, her nerede, hangi ruh hali içinde olursanız olun her eve mavi, beyazlarla bezenmiş bir marin köşesi lazım..




Ben bu köşemi oluştururken www.bchome.com.tr nin marine temalı yastıklarını ve runner ını kullandım.. Tabiki masayı kurarken de en sevdiğim mavi emayelerim bana eşlik etti.. Aslında önce fotoğraf çekmek amacı ile kursam da sonra oturduk bir güzel yemeğimizi burada yedik.. Bu renkleri, bu dekoru bu köşede çok sevdim ben.. Bilirsiniz sık sık orayı burayı değiştirir dururum evde ama sanırım bu köşe tüm yaz boyunca böyle kalacak.. 



I love using marine concept at our home.. Well, we are living at the beach and there might not be nothing extraordinary about it but I think every house deserves a marine themed corner during summers.. I chosed my cushions and the runner from www.bchome.com.tr  

I love changing thing at home constantly but I think I will keep this corner like this till the end of summer..





Bu arada ben fotoğraf çekerken benim küçük asistanın hali.. Gel yardım et dedim.. Yok ben yastıkları test ediyorum dedi.. İşler güçler bittikten sonra sordum, çok memnun kalmış..

And here is my little assistant while I am taking these photos.. She is in the process of testing the cushions..







7 comments:

  1. Lokal monokromluğu bende seviyorum! Daha önce de bu yastık kombinini görmüştüm bu sitede. Bir ara yeniden incelemek gerek. :)

    ReplyDelete
  2. Datçadan birilerini görüp keşfedince sanki kendimi bir arkadaşımı ya da sevdiğim birini görmüş gibi hissediyorum. Harika bir blog iyi ki bulmuşum :) bende beklerim :)

    ReplyDelete
  3. yine çok zevkli döşenmiş bir köşe ve harika fotoğraflar! ellerine sağlık :))

    ReplyDelete
  4. muhteşem bir manzara. Ünver

    ReplyDelete
  5. Böyle bir köşe de ancak sahildeki ev'e yakışır :) Benim İstanbul'daki minik evime yakışmaz ki... Sevgiler.. :)

    ReplyDelete
  6. Bugün BC Home dan 2 tane kırlent siparişi verdim. Sizin sayenizde bu alışveriş sitesinden haberim oldu. Teşekkürler!
    Sevgilerimle
    Ebru

    ReplyDelete
  7. Biraz önce yorum yazarken yine robot uyarısı geldi. Ama yemek fotoğrafının hangi yemek olduğunu soran bölüm gelmedi. Sanırım isimsiz bölümünden yorum bıraktığım için bu robot uyarısı geliyor olabilir.
    Sevgilerimle
    Ebru

    ReplyDelete