Tuesday, May 19, 2015

Yastık Canavarı..

Kimi kadınlar ayakkabı, çantaya çok düşkün olabilirler, ama itiraf ediyorum ki benim en büyük zaafım yastıklar.. Çünkü evini sevenler, evinde sık sık değişiklik isteyenler için en büyük yardımcı yastıklar..

Eminim pek çoğunuz bir zamanlar benim olduğum gibi sabahtan akşama deli gibi çalışıp duruyorsunuz ve tam da bu aylarda şöyle deniz kenarında tatil yapma isteği tavan yapmış durumdadır.. Denizi eve getiremesek de, şöyle deniz kenarı atmosferini eve getirmek aslında çok kolay.. Koltuklarınız ne renk olursa olsun, üzerine şöyle açık renk kumaşlar, peştamaller, hatta çarşafları örtüverin, sonra buram buram yazı, denizi çağrıştıran renklerde yastıkları da atıverin üzerine, hatta daha ileri gidip, koyu renk sehpalarınızın üzerine de renk renk örtüler, peştamallar örtebilirsiniz.. Sonra elinize buz gibi bir içecek ve bir kitap alıp oraya uzanıvermek eminim bir nebze de olsa tatil isteğine gem vuracaktır..


Bu sıralar yastık canavarı bendenizin en sevdiği alışveriş sitesi www.bchome.com.tr Her zevke, her bütçeye uygun bir dolu seçenek ve tabiki bir doluda yastık var.. Tıpkı şekerci dükkanına düşmüş çocuk gibi oluyorum orada gezinirken.. Mutlaka bir bakın derim..

Bu arada salona bir dolu yeni yeni yastık eklemenin dışında, uzun zamandır yatak odasında duran kuşlu dolabımıda salona indirdim..Hoş oldu galiba yeni yerinde.. El emeğim, göz nurum çok seviyorum bu dolabı.. Hem boyamış, hemde dekopaj yapmıştım.. Yazısına buradan bakabilirsiniz..


I admit, I am addicting to cushions.. I love adding new cushions to my ever expanding collection.. Its so easy to give a new and fresh look to your room by simply changing couple cushions.. My cushions are from www.bchome.com.tr

Apart from adding new cushions, I brought my chest with the birds to living room.. I love this chest as I painted and decoupaged it by myself.. Its my little treasure.. You could find the full post about the chest here..






9 comments:

  1. Dolap çok güzel olmuş, tam yazlık. Ellerinize sağlık.

    ReplyDelete
  2. Her detayına ayrı bitiyorum, bu evde insana ilham gelmesinde nerede gelsin değil mi?

    ReplyDelete
  3. Eviniz çok iç açıcı...Bu aralar tam da sizin dediğiniz yazlık modundayım, koltuklar üzerine keten pikeler, üzerine renkli yazlıklar. Ankara'da yazlık havasını yakalamaya çalışıyorum

    ReplyDelete
  4. Evet, katılıyorum, yastıklar bambaşka yapıyor aynı koltuğu, aynı yatağı..Çok yastık kullanınca koltukta rahat oturamasam da seyirlik dolduruyorum bazen üzerini, eşyaları değiştirmişiz gibi oluveriyor..

    ReplyDelete
  5. Keşkül benimle aynı düşüncede değil :(
    Hooop yastık aşağı Keşkül yukarı ama ben de çok seviyorum 💙

    ReplyDelete
  6. My obsession is for straight hanging pictures, therefor my fingers are itching to nudge the long frame in the middle of your pictures.

    ReplyDelete
  7. Ayşegül hanım sizi büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. Tam da dediğiniz gibi deli gibi çalışıp yaz bekleyenlerdenim. İdolümsünüz. Umarım bir gün Datça'da karşılaşabiliriz.

    ReplyDelete
  8. ben de çok severim değişik rengarenk yastıkları eve ayrı bir hava katıyorlar..

    ReplyDelete
  9. Dolabınıza da yastıklarınıza da salonunuza da bayıldım =)

    ReplyDelete