Tuesday, November 10, 2015

Yeşil yeşil bir masa..


Özellikle akşam yemekleri için özenilmiş sofralar kurmayı çok seviyorum.. Sevgili kahvaltı etmeyi de sevmez, öğle yemeğini de.. Yıllardır alışmış gündüz bir kaç parça bir şeyler atıştırıp sadece akşam yemeği yemeye.. Bense üç öğün yemeden duramam. Ama o yemeyince bende sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini için uzun uzun sofra kurmuyorum kendime.. Sonuçta akşam yemekleri beraber yediğimiz tek öğün oluyor.. Onun için özenmem birazda...



Geçenlerde sonbahar yaprakları ile bir masa kurmaya çalışıp beceremediğimi yazmıştım buraya.. Ama yapraklı bir şeyler yapma fikri kafama takılıp kalmış ki, geçen gün bizim sitenin bahçıvanları budama yaparken bu muz ağacı yapraklarını görünce atladım hemen üzerlerine..  Rüzgarla lime lime oluyor bu yapraklar çoğunlukla ama şansıma iki tane aynı boyda ve sağlam buldum ve hemen soframa konduruverdim.. Mis gibi bir sofra oluverdi hemen.. 


Bu fotoğraflarda kullandığım tabaklar Dekorazon firmasından.. İlgilenenler burada bulabilirler..
Çok şık çatal bıçaklığım ise, çok sevdiğim bir komşumun hediyesi, üzerindeki iğne oyasının güzelliğine bakarmısınız...

Keyifli akşamlar bizden size..



As my husband doesnt like to eat breakfast and lunch, dinner is mostly the only  meal of the day we sit together.. So I love setting nice tables for our dinners.. For tonight I used banana leaves just to add a big chunk of green to my table.. Its simple but striking.. Love the end result..

You could find the plates that I used in these photos from here..

Enjoy your night..



2 comments:

  1. Muz yaprakları iyi birer Amerikan servis olmus. Zevkli ve ozenli bir sofra her zamanki gibi :)

    ReplyDelete
  2. Yaratıcılık ve yetenekli olmak böyle bir şey Ayşegül Hanımcım 😊

    ReplyDelete