Thursday, September 26, 2013

Akdeniz'de Sonbahar../ Mediterranean Autumn..


Hep yazıyorum ya artık buraların en güzel zamanları geldi..Bu hafta İngiltere'den yeğenlerimiz burada ve dün Datça'nın en güzel büklerinden biri Palamutbük'teydik..En favori yerimizde, en sevdiğimiz masa, tembel bir gün için bizi bekliyordu..Bol bol yeme içme ve denize girme arasında fırsat buldukça takip ettiğim blogları da girip okuyorum.Baktım, İsveç'ten bir hanım yazmış,burası cehennem gibi soğuk diye..Hemen yorum yazdım tabiki ''Burası da cennetten çıkma bir gün''


As I keep writing, these days are the best days in Mediterranean..This week our niece and her boy friend are visiting us and yesterday we took them to one of the best small bays in Peninsula - Palamutbük..Our favorite table was waiting for us at our favorite place..Between eating, drinking and swimming, I tried to check the blogs that I am following..One of my favorite bloggers from Sweden wrote that it was as cold as hell there..I couldnt resist to comment '' Its's a perfect day at the heaven''









22 comments:

  1. Çok güzel bir günmüş gerçekten, İstanbul'da da sonbahar güzeldir her ne kadar denize giremesek de boğazın karşı bir çay içmek te mutluluk verir :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. İstanbul'u bende özledim..Yakına kısa bir süreliğine oradayım..

      Delete
  2. Çok güzel bu kareler. İnsanın içi gidiyor. Deniz ...Deniz... Deniz. Bekleki seneye yaz tatili gelsin :( sevgiler

    ReplyDelete
  3. Kiskanmak mi, imrenmek mi, içlenmek mi adını tam koyamadigim bir duygu kaplıyor her defasında beni o güzel fotoğraflara bakınca.çok güzel yer ve Ayşegül abla sen çok şanslısın sanırım.benim sansimda orayı senin gözünden görmek ve seni tanımak.sevgiyle kal ve her anın tadını çıkar hepimiz için.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim, umarım en kısa sürede buralara gelir ve buraların tadını sizde çıkartırsınız..

      Delete
  4. Kiskanmak mi, imrenmek mi, içlenmek mi adını tam koyamadigim bir duygu kaplıyor her defasında beni o güzel fotoğraflara bakınca.çok güzel yer ve Ayşegül abla sen çok şanslısın sanırım.benim sansimda orayı senin gözünden görmek ve seni tanımak.sevgiyle kal ve her anın tadını çıkar hepimiz için.

    ReplyDelete
  5. Sizi böyle mayolu denizde görünce içim ısındı, biz Ankara da geceleri hafiften titremeye başladık.

    ReplyDelete
  6. İki hafta önce aynı masada yemek yedik ve müthiş bir gün geçirdik. Yalnız siz yeşil kareli masalara oturmuşsunuz, biz de az ilerideki kırmızı karelilerdeydik:) Ben böyle bir cennet görmedim, aynen katılıyorum size, sevgiler:)

    ReplyDelete
  7. Icim acildi, ne guzel bir post ve resimler, ellerinize saglik : ) Lutfen benim icin de deniz keyfini yapin :)
    Sevgiler,
    Ozlem

    ReplyDelete
  8. Ne şanslıyız ki, Rize'de kar, İstanbul'da sonbahar, Datça'da deniz, seviyorum bu memleketi yav...

    ReplyDelete
  9. Badem'in önü burası değil mi?? Ya da biraz yanı...
    Tam keyiflik! Bu zamanlarda da sakindir oh ne güzel, son zamanlarda yazları çok kalabalık oluyordu...
    Şimdi hop diye uçsam şu denize yaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aynen Badem'in önü Ayda..Palamut'a gittiğimizde hep orada günü geçiririz..

      Delete
  10. Yes the weather is like that here too and I am so eager to go to the beach but we have so much to do here too. Bytheway lovely stones at that beach!AriadnefromGreece!

    ReplyDelete
  11. Ayşegül gelsem benide götür müsün:)
    Ah içim gitti içimmmmm, bittim ben bu görüntülere. Palamutbükü duymuştum ama böyle bir deniz olabilir mi ya...akşama kadar bu postun fotoğraflarına bakacağım sanırım, yediğiniz içtiğiniz size kalabilir:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Götürürüm tabii, götürmem mi?? :)) Sevgiler

      Delete
  12. Ne kadar şanslısınız Ayşegül hanım. Geçenlerde nette dolaşırken 2008 yılı hürriyette yayınlanan bir, sizi tanıtım yazısına rastladım. Orada Eskişehirli olduğunuz yazıyordu. Benim de yüksekokul arkadaşlarım Eskişehirli ve onlar da sizin gibi sahil kenarına Antalya' ya göçettiler. Burada da geçenlerde kokteyline gittiğim evlenen arkadaşım da Eskişehirli o da emekli olduğunda sahile yerleşecek:))) Tatar her 2 arkadaşımda yavaş yavaş sıcak iklimlere kaçıyorlar. Manzara her şey harika, en kötü günleriniz hep böyle olsun ihşallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eskiden Eskişhir'in kışı o kadar kötü olurdu ki kar tüm kış boyunca yerden kalkmazdı.. Biz Eskişehirliler de fırsat buldukça sıcak yerlere kaçıyoruz galiba :))

      Delete
  13. Kıskandım, kıskandım, kıskandım :))

    ReplyDelete
  14. Ne güzel yahu. İstanbul haritanın en sol üst köşesinde :( keşke ortalarda bir yerlerde olsaydı da bizde her yere daha çabuk ulaşsaydık....

    ReplyDelete
  15. Tayyar'ın yerine gitmişsiniz... Keyfiniz bol olsun:)

    ReplyDelete
  16. Thank you for sharing these happy moments and dreamy views! And what a sweet doggy!
    Enjoy this wonderful season, I think that it's the best time of the year in the Med and Aegean! :)

    ReplyDelete
  17. Ayşegül haftasonu Fethiye/Kaş hattı da böylesine keyifliydi..ama bugün Antalya'da fena bir yağmur var, sanarsın kış geldi..
    Geçen sene bu zamanlar hala denize giriyor olurduk, bu sene farklı olacak sanırım://

    ReplyDelete