Wednesday, September 18, 2013

Coco'lara Mama...

Sevgili arkadaşım Röne'den kalma bir alışkanlık, hayatta hiç isimleri olmamış sokak köpeklerini Coco diye severim ben..Coco'cum sen kimsin, neler yapıyorsun, nerden geliyorsun, karnın aç mı diye konuşmaya başladım mı, onlar da o güzelim gözlerini bana dikip, kafalarını da hafifçe yana yatırıp beni anlamaya çalışırlar..Ben sözlerimle, onlarda gözleri ile uzun uzun konuşuruz...Hepsi birer küçük melek olmasına karşın, meleklere ulaşmak isteyen insanların dünyasında çok zordur hayatları... 

Sayıları az da olsa, bu küçük meleklere yardım etmeye çalışan meleklerde dolaşır aramızda, işte onlardan birini Ponti'nin bloğunda okudum..18 yaşındaki Sevgili Melike, Coco'lara mama gönderirseniz, bende bloğunuza header tasarlarım diye bir kampanya başlatmış..Detayları bloğunda bulabilirsiniz ..Önce 18 yaşındaki kendi halimi hatırladım, kedilerden pek hoşlanmaz, köpeklerden de çok korkardım.. Allahtan o kayıp zamanlar çabuk geçti..Kendi 18 yaşındaki halimi düşününce Melike'nin kampanyasına katılmadan olmazdı, hemde her şeyi bir tarafa bırakın ortada tam bir kazan - kazan durumu var..O güzel gözlü Coco'ların karnı doyarken, bloğum da yeni bir görünüme kavuşacaktı..Ve işte Sahildeki Ev yeni header'ı ile karşınızda..




Sahildeki Ev'in kızları Hera ve Hestia'da Melike Ablalarına çok teşekkür ederler..Bu arada Sahildeki Ev'de kendi fotoğraflarımı yayınlamaya özen göstermeme rağmen ilk fotoğraf maalesef benim değil, bir kaç yıl önce internetten bulmuştum ve ne yazık ki fotoğrafçısını bilmiyorum..Ama benzer fotoğrafı bizim Hera ile çekmeye çalışmadım değil..Fotoğraf makinesinden hiç hoşlanmayan, küçükken tüm ısrarlarımıza karşın, verdiğimiz tüm ödül bisküvilerini yemesine rağmen, pati vermeyi öğrenmeyi reddeden Hera ile çok zor bir çalışma oldu, aslında doğrusu olamadı:)) Önce biraz dayanamadığı tek şey bir dilim sucukla kandırmaya çalıştım, ama sucuğu yedikten sonra son aşamada ben patisini avucuma almış çekiştirirken, o ciyak ciyak bağırmakla meşguldu, sonra da kaçtı gitti zaten.. 

For my English speaking friends; this is actually a thank you as well as a campaign announcement post..A fellow blogger, 18 years old Melike organized a barter type of campaign..You are sending dog food for the homeless shelter dogs in her city and in return she is preparing a new header for your blogs. Very nice deal isnt it? Definitely a win- win situation..You could reach her blog from here..

Of course my girls Hera and Hestia are also grateful for Melike...And as a side note, the first photo is not one of mines but unfortunately I dont know the photographer...

12 comments:

  1. Bir süredir blogunuzu severek takip ediyorum.Sevgili Melike'nin projesinede sayenizde öğrenip bayılmış bulunmaktayım.Hatta bende dahil olmayı düşünüyorum.

    Sevgiler...

    ReplyDelete
  2. Korkunuzu nasil yendiginizi bilmek isterdim...

    ReplyDelete
  3. içinde can olmayan evin bir yanı hep eksiktir bana göre. kedişime bir de arkadaş köpek olsun isterdim ama ev müsait değil şimdilik, yine de hep olmaz olmaz demeyeyim olmaz olmaz :)

    ReplyDelete
  4. Gerçekten tam kazan-kazan olayı olmuş. Olay süper, header süper, Hera ve Hestia'nın posları ise harika...

    ReplyDelete
  5. Çok güzel bir davranış. Hemen bloğu inceliyorum. Bu arada header harika olmuş. Hera ve Hestia zaten süperler. Sevgiler..

    ReplyDelete
  6. Önce Melike' yi çokkkk tebrik ediyorum,kocaman yüreği, kocaman sevgisi için.
    Header daki kalp nasıl ince bir güzellik böyle. Çok yakışmış çok güzel olmuş.

    ReplyDelete
  7. Ne zamandır takipçinizim ama kedi ve köpeğiniz olduğunu bilmiyordum ne yazık ki :( Amaaa Sizdeki Hera'yı görünce bendeki Hera ile tanıştırmak istedim sizi :) http://herseydenkonusmali.blogspot.com/2013/09/sk-can-iyidir-ckmaaaaz.html
    Yeni header ınız da çok güzel olmuş.

    ReplyDelete
  8. Annem de her gördüğü köpeğe pati vermeyi öğretir. İsterseniz Hera'yı gönderin Ankara'ya annem denesin :)

    Melike'yi de tebrik ediyorum ayrıca. Harika bir fikir...

    ReplyDelete
  9. güzel sözleriniz , duyarlı davranışınız için, size ne kadar teşekkür etsem az.
    sevginiz hep olacaktır, biliyorum
    güle güle kullanın ^.^

    ReplyDelete
  10. Hera ve Hestia o kadar güzeller ki! Bakmaya doyamıyorum...

    ReplyDelete
  11. Ayşegül header çok güzel olmuş.
    Sempa'ya da kocaman bir bravo! Ne kadar güzel düşünmüş.
    Hemen iletişime geçiyorum kendisiyle.
    Sevgiler

    ReplyDelete
  12. Melike yi ebrik ederim. Hiç dayanamıyorum bende, hele sokaktakilere:( Eğer bir bahçeli evim olursa hemen hemen hemen alacağım bir tane sokaktan, bir tane barınaktan...şu andaki ev durumumuz bu güzel dostlar için uygun değil.Apartmanda çok zor. Hera ya bayıldım.

    ReplyDelete