Wednesday, April 17, 2013

Mutluluğun Fotoğrafı...



Bu sıralar benim için mutluluğun fotoğrafı ailecek çıktığımız bu bisiklet gezintileri..Papatyalarla bezeli yollarda koştura koştura giden Hera ve ona yetişmeye çalışan bizler..Hera tabii kendinden 4 çeker olduğu için bu arazi koşullarında bizim 2 çeker araçlarımıza göre çok daha avantajlı....
Bu sıralar bisiklete binmenin en güzel zamanları, yaz sıcakları gelince ben çok sevmiyorum,. Sevgili yazın her sabah arkadaşları ile Datça'ya inse de, ben hem tembellik yapıyorum, hemde Hera'yı evde tutacak biri lazım, çünkü bizim hafiften obez köpeğimiz sıcaklarda fazla koşturmak zorunda kalınca patlıyor..Tabii o koşamayınca bende mecburen bisikletten iniyorum ve aheste aheste yürüyerek ve ara sıra onu ıslata ıslata eve dönmemiz bazen saatler sürüyor..

Nowadays, photo of happiness consist of our bicycle trips as a family..Hera is running in the fields surrounded with daisies and all kinds of flowers and we are trying to reach her. As she herself is a 4 wheel drive, our 2 wheel bicycles are not a match to her in these roads..
Spring is the best time for cycling. I dont like to do it in the hot summer days. Hubby cycles every morning with his friends but I much prefer lazy mornings and somebody has to keep Hera at home..Although she loves to join all the trips, our semi obese dog is not equipped for long runs in hot weathers..After a while she is refusing to  run and then we have to walk home together in a very slow tempo and sometimes it takes hours...


Bu da fotoğrafçının  her daim çiçeklerle dolu bisikleti :))

And this is the bicycle of the photographer which is always full of flowers :))

18 comments:

  1. oh ohh ... ne hoş olmuş :) bizim yerimize de sürün.Hava temiz her yeterli yemyesil...Çiçekler içinde.Emeklilik diye buna denir!

    ReplyDelete
  2. Kulaklarını öperim ben o tombişin :))

    ReplyDelete
  3. Çok güzel Allah daim etsin bu güzellikleri

    ReplyDelete
  4. Tam havası şu sıralar dediğiniz gibi. Ne keyiflidir. Daim olsun keyfiniz, neşeniz.

    ReplyDelete
  5. Hayvanlarda çocuklar gibi desenize. Onlar size değil siz onlara ayak uydurmak zorunda kalıyorsunuz. Fotoğraflardan gerçekten mutluluk fışkırıyor.

    ReplyDelete
  6. Muhteşem bir görüntü! Gerçekten çok şanslısınız. Tabi Hera da!

    ReplyDelete
  7. Mutlulukla dolu bir bahar havasını İstanbul'a, benim ofisime taşıdınız :) Çok teşekkürler! Keyifle, mutlulukla kalın :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Valla mutluluk olmasında ne olsun. Hava güzel, bisikletleri de almışsınız. Ee yalnız değil birliktesiniz <3 ve artı olarak yanınızda da kuyruklu var. Hepsi eşittir mutluluk :) Sevgiler..

    ReplyDelete
  10. Her saniyeniz hep böyle mutlu geçsin,sevgiler

    ReplyDelete
  11. başlık benim blogun kenarında gözükünce sayfanın açılmasını beklerken hayal etmeye çalışıyordum mutluluğun fotoğrafını. Gözümün önüne net bir kare gelmese de mutlaka içinde bir köpek olmalı diyordum. Sayfa açıldığında gülümsedim. Sevgilerimi yolluyorum.

    ReplyDelete
  12. Bence de şimdi bisiklet için en güzel zaman.
    Bol bol fotoğraf çekmek için de iyi bir bahane.
    Heracık da bizim Keşkül gibi tombul demek :(

    Papatyalar giyinmiş bisiklete bayıldım!

    ReplyDelete
  13. Enjoy your beautiful family outings! :) Hera is a lucky girl!
    Love from Rhodes!

    ReplyDelete
  14. What a beautiful place to cycle! x

    ReplyDelete
  15. Çok kıskanıyorum bu doğal yaşamı çooooooooooookkkk :)

    ღ♪░B░E░A░U░T░I░F░U░L░ ♪ღ♪
    ✫✫✫...¸.•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ
    ✫✫..¸.•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ
    ✫..•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ.

    ReplyDelete
  16. seviyorum ya ben bu bloğu!

    ReplyDelete
  17. I'm sure Hera enjoyes a lot your walks. What a beautiful bunch of flowers!

    ReplyDelete